CytSaiN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Artık ben de umudumu yitirdim değerli arkadaşlar, 130$ bakiye ile aldığım btc 350-400$ ları gördüğünde yeni başlıyoruz dedim ama şuanki bakiyem 100$'ın altında. İyi tokatlandık.
Borsada cebinize girmeyen para hiç bir zaman sizin değildir. ve dünyanın en zor işlerinden birisi de borsadan kazanmaktır. Ancak açık yürekliliğinizden dolayı tebrik ederim sizin burada bu şekilde ki ifadeniz insanları doğru yönlendirecektir.

zira forumun yarısından fazlası dibe girmesine rağmen herkes ben paramı kurtardım çıktım muhabbetlerinde

defalarca söyledim yıllardır borsa ile ilgilenen biri olarak yine belirteyim coinden bir yol olmaz veri yok tablo yok analiz yok bir dayanak yok kurtarın paranızı çıkın . bu düşüşleri alım şansı olarak gören pırofeşyonel wall street filmlerine kendini kaptırmış ultra uzman arkadaşlarımız mutlaka olacaktır neyse diyerek geçiyorum onları da tüm forum ahalisine geçmiş olsun

semihxx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
BTC'ni kağıda dök ve unut. 2021 'de burada olursan tekrar yazarsın.
Batacak diyenleri dinleme hiç bir şey olmayacak. Alamayanların çekememezliği sadece bunlar.
Bol kazançlar.
@semihxx senin gibi değerli kardeşlerimizi de bir yanıt vermek isterim birbirimizi hiç tanımayız misal batacak diyenler alamayanlar çekememezlik vs.

güzel kardeşim senin coinden kazandığın 1 lira 1 milyar milyon lira ne kadarsa benden mi çıkıyor ki çekemeyim ? ya da coinden bir yol olmaz diyenlerden mi çıkıyor ki seni sizi çekemesin ?

bu forumda aklı selim onlarca arkadaşım abim var ve emin olun hiç biri bu zımbırtıya para basmadı limanın güvenli olmadığı zaten en başından beri belliydi bunu defalarca belirttik.

yani özetle senin bastığın tüm parayı 1 yılda sadece mazot parasına verenler var bu forumda belki aylık ev kirasına veren kardeşlerimiz var emin ol var. kimin neyini çekmeyecekler şu an alayınız diptesiniz adam gelse hepinizden onlarca kat ucuza bu sektöre zaten girer kim kimi neden çekemesin çok yanlış bir durum.

ve son olarak yatırım kağıda yaz 2021 de bak gibi birsey değildir bu şekilde yatırım planlıyorsanız sizden zaten olmaz. size de geçmiş olsun 2021 de bu konuya tekrar yanıt yazmak üzere drive'a not ekledim buralarda olursak siz ya da ben tekrar görüşelim