1 - ) Ortalama sitenizin kalıcı ve uzun ömürlü olması adına 130 veya minimum 150 kelimelerde içerikler üretmelisiniz.
2 - ) Rakiplerinizin internet sitelerine girip kaynak kodunu açarak anahtar kelimenizi yazın, onlar kaç defa kullanmışsa 1-2 fazlasını kullanın. 28 kullanmışlarsa 30 31 kullanın örneğin.
3 - ) $yazibasligi | $1anahtarkelime - $siteadi gibi yapılar uygundur başlıkları çok uzatmadan.
4 - ) Hayır, eklememelisiniz. Sitenizin uzun ömürlü olması için etiket kullanımını çok nadir yapmalısınız ve bu çalıştığınız anahtar kelimeye dair etiket eklememelisiniz. Etiketlerin kategoriden farkı yoktur, sözkonusu sizin eklediğiniz etiket olan anahtar kelimenin geçmesi gereken yer anasayfadır.
5 - ) Kullanmadım, bilgim yok.
6 - ) Evet, fazlasıyla sağlar fakat bu arama motorlarında yükseleceğiniz anlamına gelmez. Sadece Alexa ranklarınızı düşürürsünüz, belli zaman sonra gruplardan çıktığınızda Alexa ranklarınız yeniden eskiye dönmeye başlar.
Sitenizin anasayfa boyutu 1.46 MB, bu oldukça yüksek. Resimleri optimize etmelisiniz.
GTMetrix raporunuz :
https://gtmetrix.com/reports/www.bel...e.com/cw9p8jnK
Ek olarak : Bunlar kişisel yorumlarımdır, mutlaka böyle yapmanız gerektiği anlamına gelmez. Sevgilerle.
1- Alakası olmaz. Video, dizi işinde 10 kelime yazsan bile yeter hatta yazma keyword doldur yine yeter. Video, dizi işinde amaç dizi ve video izlemektir. Google'a göre değil ziyaretçiye göre site yapılır.
2- Spam yaptılarsa sizde mi spam yapın diyorsunuz? Şu mantığı bırakın. Site ziyaretçiler için yapılır. Böyle bir öneri hayatımda ne gördüm ne duydum.
3- Film adı izle : HD Tek Part şeklinde yazılırsa iyi olur çünkü film dizi izleyenler o şekilde arama yaparlar. Sektörde olanlar daha iyi bilirler.
4- Etiket konusunda hemfikiriz kategori mantığında yapılmalı.
5- Normali yeter prosu farklı değil.
6- Alexa hiçbir şeye fayda etmez uğraşmaya da değmez.
Yanlış anlamayın sizle katıldığım görüşler de var ama 1 ve 2. söylemleriniz tartışmasız yanlış.