Merhaba bir dizi sitemiz mevcut.Hitleri 10k ortalamada.%80 90 arasında kadın ziyaretçi girişi var.Ayrıca siteye özel olarak reklamsız,hızlı ve kaliteli video player var.Siteye reklam almak istemediğimden Vip üyelik sistemi getirdim.Bizim video playerımız ile dizi izlemek için üye olma zorunluluğuna dayanıyor bu sistem.Üye olmazsa kişi diziyi özel playerdan izleyemiyor,alternatif seçeneklerden izlemek zorunda kalıyor.Üyelik ücretini de aylık 8tl olacak şekilde belirledim.Donmadan,reklamsız ve 2k'ya kadar kalitede dizi izleniyor ayrıca istek dizi yapılabiliyor üyelik ile.Sistem kabaca böyleydi.
1 hafta denemek için zaman verdiğimde 3 üye geldi ve hitler düzenli olarak düşmeye başladı.Üyelik şartını kaldırdım hitler eski haline döndü.Sizce nerede hata yaptım? Bu site için 3 farklı sunucu kullanyorum.Playerı çalışır tutmak için bir sürü sorun hallediyorum , kaliteli izlensin diye 1080p,2k çözünürlükleri bulup encode ediyorum.Bölümlerin alternatifleri olmasına rağmen protesto eder gibi çıkıp gittiler.Şuan hitler yine 8-9k ama moralim çok bozuldu bu işe siteyi öylece kapatmayı bile düşündüm.Sorun beklentimi yüksek tutmamda mı dersiniz? Eleştiri ve önerilerinizi bekliyorum