Kaçmak mı ? bence bu işte başka bir iş var yanlış anlamayın ama adamların bırakıp gittiği silahları gösterdiler ve hiç bir şekilde şehir savaşına yanaşmadılar Şırnak'ta Mardin'de biz bunları temizlerken kaç şehit verdik şehir savaşına girmemeleri çok kafamı karıştırdı ve bırakıp gittikleri silah sayısı çok fazla ayrıca hiç direnmeden gittiler bunlar bence sorgulanmalı yanlış anlaşılmak istemiyorum. Eğer ki anlaşma falan yapıldıysa bu biraz saçma olur terörist dediğimiz insanlar ile anlaşacağımıza savaşalım hepimizi götürsünler oraya savaşalım ! Merkeze gelmemiz 58 gün sürdü ve merkeze girmemiz bir kaç sürdü her yeri almışız çok şükür şehit vermeden ama dediğim gibi bunların böyle bırakıp gitmeleri çok saçma onların en sevdiği şey namussuzca saldıracakları yerden kaçıp gitmelerini bir türlü kafam almadı neyse ki şehit vermedik çok şükür. Allah askerimizin yardımcısı olsun
güzel kardeşim gayet güzel konuşmuşsun ama Afrin dediğin yer küçük bir yer değil 3 gün değil bizim Afrini almamız en az 1 ay sürer Şırnak ve Mardin örneğini verdim kaç vatan evladını toprağa verdik. Seçim süreci diye kandırılıp adamları şehirlere soktuk ve temizleyene kadar neler çektik.
Bak bu görsel Cizre'ye ait temizlerken oluşan hasarlara bak
Bu görselde ise Afrin hatta Abd'nin girdiği yerlerde var
Çok kolay olması güzel şehit vermedik seviniyorum. Fakat sorgulamak istiyorum. Biz kırsaldan merkeze gelene kadar çok şehit verdik. Şehir savaşı bunların en sevdiği savaş umarım altından bir şey çıkmaz
o zaman şöyle izah edeyim madem irdelemek istiyorsunuz bende istediğiniz cevabı vereyim.
bunların ağa babası kim abd, bunlara kime güvendi bize dayılandı abd, kimden silah yardımı aldı abd, medyada kim parlattı abd CNN, ....
peki şimdi ne oldu ağalar anlaştı ABD - Türkiye bunlar arada p*ç oldu.. bu cevap ile umarım anlatabilmişimdir.
SUR neden zor oldu çünkü o zaman içeride fetö denen ahlaksızlar vardı bir çok kaynakta orada yapılan ihanetleri okumanız mümkün..
Türkiye her darbede 10 yıl geriye gitti, sadece biri ıskaladı bir çok milli silah vs ivme kazandı TSK darbe bastırlmasından 1 ay sonra fırat kalkanı şimdi afrin tıkır tıkır saat gibi mükemmel bi uyum ordu millet tek yürek tek millet...