Kaçmak mı ? bence bu işte başka bir iş var yanlış anlamayın ama adamların bırakıp gittiği silahları gösterdiler ve hiç bir şekilde şehir savaşına yanaşmadılar Şırnak'ta Mardin'de biz bunları temizlerken kaç şehit verdik şehir savaşına girmemeleri çok kafamı karıştırdı ve bırakıp gittikleri silah sayısı çok fazla ayrıca hiç direnmeden gittiler bunlar bence sorgulanmalı yanlış anlaşılmak istemiyorum. Eğer ki anlaşma falan yapıldıysa bu biraz saçma olur terörist dediğimiz insanlar ile anlaşacağımıza savaşalım hepimizi götürsünler oraya savaşalım ! Merkeze gelmemiz 58 gün sürdü ve merkeze girmemiz bir kaç sürdü her yeri almışız çok şükür şehit vermeden ama dediğim gibi bunların böyle bırakıp gitmeleri çok saçma onların en sevdiği şey namussuzca saldıracakları yerden kaçıp gitmelerini bir türlü kafam almadı neyse ki şehit vermedik çok şükür. Allah askerimizin yardımcısı olsun
..kolay alındı kesinlikle tehlike var ... demek hoş olmamış, kolay değil bedeli ödendi alındı 46 Evladımız kardeşimiz toprağa düştü, yada dediğinizi o kadar asker, komutan, kurmay, uzman, bunu hesap etme ihtimali yok mu sizce... Üzerinde yürütülen psikolojik harpten bi haber olamaz sınız? Siha ve İha lar ile sürekli paylaşılan görüntülerin amacı düşmana korku salmak değil midir? ya adamlar g*tüne vura vura kaçtı karşısında düzenli bir ordu var hangi hattı savunacak besleme kö*pekler..
Her zaman denilen sıkıntı arazide oda biraz uzun sürdü, şehir savaşında Jöh ve Pöh ler boşuna mı yollandı sence son üç gündür Özel kuvvetlerin nokta operasyon yaptığını da biliyorsundur muhtemelen
güzel kardeşim gayet güzel konuşmuşsun ama Afrin dediğin yer küçük bir yer değil 3 gün değil bizim Afrini almamız en az 1 ay sürer Şırnak ve Mardin örneğini verdim kaç vatan evladını toprağa verdik. Seçim süreci diye kandırılıp adamları şehirlere soktuk ve temizleyene kadar neler çektik.
Bak bu görsel Cizre'ye ait temizlerken oluşan hasarlara bak
Bu görselde ise Afrin hatta Abd'nin girdiği yerlerde var
Çok kolay olması güzel şehit vermedik seviniyorum. Fakat sorgulamak istiyorum. Biz kırsaldan merkeze gelene kadar çok şehit verdik. Şehir savaşı bunların en sevdiği savaş umarım altından bir şey çıkmaz