seyitali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İsterseniz yarışmayı 3 ayrı başlıkta açın. Sanırım böyle kafa karıştırmış kimse katılmadığına göre.
Yarışma sahibi isteyerek ve bilinçli olarak böyle bir uygulamaya gitti zaten. Kendisinin mağdur olma gibi bir durum söz konusu değil. Genelden @seyitali; yazmış ancak genelden cevap gelmeyince (yarışma sahiplerinin yarışmayı açıp takip etmediği kanısı hakim doğal olarak bizlerde) PM'den ben de yazdım (15 Mart günü); katılımın az olduğunu, yarışma şartlarına göre 5 kişi altında katılım olursa iptal etme hakkının doğacağını ve bunun üzerine yarışmayı iptal edecek misiniz ya da yarışmayı üçe ayırmayı düşünüyor musunuz sorularını sordum. Bu şekilde yarışmaya katılarak çalışmalarımın açığa çıkmasını istemediğimi, yarışmanın son dakikalarına kadar bekleyeceğimi, duruma göre tasarımlarımı paylaşacağımı da ekledim. Kendisinden "yarışmayı iptal etmek gibi bir niyetimiz yok" olarak geri dönüş oldu. Bu dönüş sonrası yarışmanın sonlanmasına yaklaşık 2 saat kala çalışmalarımı yayınladım.
O yüzden moderatörün de belirttiği gibi (yarışma kendi süresini de aşıp ücretli uzatmaya kadar gitti) yarışmanın belirtilen miktarla birlikte sonuçlanması gerekmektedir.
Anglo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanlış bir yarışma konusu. Yarışma sahibinin mağdur olmaması imkansızdı. Ve oldu.
Ayrı ayrı yarışmalar açmanız gerekirdi.
Kolay gelsin.
AlperA. adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ödüle belirtilen miktarları ekleyip sonucu açıklayın