bırak çocuk eğlensin
he paşam sen yaparsın

sana kim gaz verdi bu kadar.

millet zaten 14 yıldır kullanıyor o programları.
Komiksiniz ya gerçekten. Daha komik olanı ise bu gibi yorumların döndüğü bu mecrada ayda bir düzenli olarak Türk yazılımcıların neden yabancılara alternatif yazılımlar geliştirmediği yönünde sitemkar konuların açılması. Kendiniz diyorsunuz programlar diye. Bu programdan birden fazlası var ise neden bir tanesi daha olmasın? Yaptığınızdan utanmalısınız bana kalırsa.
Yıkıcı değil yapıcı olun!
Beni aydınlattığınız için teşekkür ederim. Misal forumda seo paketleri sana birçok arkadaş var, onların yaptığı 10 dakikalık içi 5 dakikaya düşürmek amaç. Bunları düşünerek yola çıktım fakat, dediğiniz gibi alana yoğunlaşmak gerek. Teşekkür ederim yorumunuz için.
Doğal olmayan linkleme her geçen gün biraz daha değer kaybediyor. Forumda satılan paketlere özellikle elle eklenmektedir yazılmasının nedeni arama motorlarının artık bunu ayırt edebilecek kadar akıllanmasından kaynaklanıyor. Linkleme işinde önemli olan maksimum doğallıktır. Botla eklenenleri sitenin otoritesine zarar dahi verebilir. SEO geniş bir alan. Popüler seo yazılımları olan AHrefs, Moz, Semrush gibi araçları inceleyerek seo sürecine verisel değil de yazılımsal boyutta kolaylık katabilecek araçlar konusunda ilham bulabilir ve ayda 100lerce lira masraf isteyen bu siteler için bize yerli bir alternatif sunabilirsiniz.
Kolay gelsin!