mahirtaha adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
öncelikle geçmiş olsun muhtemelen düşen taşın mmsi büyük değildir. Çünkü böbrek taşının ham maddesi ağrı diyebilrim böbrekleridme 6 ayda bir düzenli olarak böbrek taşı oluşuyor. 6 ayda bir yaşıyorum ve 24 yaşında iri birisi olmama rağmen acıdan bayıldığım oldu. Agrısız ve acısız gecırmenız gerçekten mükemmel birşey. Tekrarlanma ihtimali olan bir hastalık 15 yasıma kadar hiç yasamamısıtm 15 yasımdan berı 6-8 aylık periyotlarda düşürüyorum. bazı insanlar hayatında hiç yaşamıyor bazıları ise sadece 1 kere bu durumu yaşıyor. önemli olan hala yanma devam ediyor mu aradan 1 2 gün geçmesine rağmen yanma devam ediyorsa düşürdüğünüz taş değil ufak çaplı kum olabilir buda taşın habercisi olabilir yani ytanda devam ediyorsa taş düşmemiş olabilir ikincisi taşın düştüğünden eminseniz çok fazla yapılabilecek bişey yok başınıza gelebılecek en kötü şey taşın çizdiği damarlarda iltihaplanma ihtimali buna karşı doktor bana antibiyotik kullandırmıştı hekime danışmanız daha sağlıklı olacaktır.
Geçmiş olsun sizede kum degil maalesef ve peceteye sardım patolojiye vereceğim ortalama 3 4mm var büyüklüğü... hayırlısı bakalım başka taş var mı pazartesi belli olacak, ama ara ara böbrekte sancı oluyor...