En süperi pembepanjur idi şimdi hatunla muhabbete başladık. Almanyadaymış, bana bi numara verdi biz 1998 beri internet ortamındayız o zamanlar e-kolay superonline irc falan var yani daha oradan yetişmeyiz tabi ararım dedim açtım voip vise aradım hatunu aaa dedi bu nasıl numara Sırbistan numarası bu ne olacaktı ya dedim sonra muhabbete devam ettik ailesiyle kavga etmiş bende atıyom tutuyom han var diyom kapıda merso var cepte para var buda tabi kandı kanmak istedi belki yeter dedi artık aşk yaşim demiştir sonra arada bir adam gelip bulgarca konuşuyor gidiyordu ama ben voip vise yurt dışına bedava arıyorum turktelekom masal servisini saatlerce dinliyorum tek kuruş ödemiyorum o kadar yani benden para istedi bana para yolla alamanyadan gelim senin olim dedi kızım dedim ne parası devam baktı ekmek çıkmicak bir iki kavga ettik müslüman olmak istemedi baktı parada çıkmicak fırsatını bulunca affetmiyorum yanındaki adam geldi buna bulgarca bağırdı sonra bana artık küfür etti galiba sonra daha ulaşamadım beni engellemişti.