mamifilm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Gigrafik;
O site sayesinde en azından o siteyi yöneten ekibin giderleri çıkıyordur. Artı olarak onlarca çalışanın daha giderleri karşılanıyordur. Hiçbir firma böyle bir kaybı göze alamaz. Senin sitene giren ziyaretçi zaten Adblock kullanıyorsa sana faydası yoktur, o yüzden o kaybın sana zararı olmaz tam aksine bir kısmı eklentiyi kapatıp tekrar sitene dönerse kazancın artar. Düşük ziyaretçi sayılarında düşünmeyin bu dediklerimi. Bu tür siteler günlük milyonlarca ziyaretçiye oynuyorlar, aldıkları reklamların gelirleri bizim sıradan sitelerin reklam gelirleriyle karşılaştırılamaz. Onun 1 ziyaretçi başı aldığı gelir ile senin 1 ziyaretçi başı aldığın gelir arasında dağlar kadar fark vardır.
Ayrıca internet hızın video oynatacak kadar hızlıysa reklam da açar, takılmayın o kadar.

O zaman yabancı sitelerden ihtiyacınızı giderin.
Yabancı sitenin ziyaretçi başı geliriyle bizim ziyaretçi başı aldığımız gelir arasında 4'de 1 fark var. O zaman bende 4 katı reklam koyarak o farkı kapatmaya çalışırım. Ben öyle yaparım demiyorum, sadece örnekleme yapıyorum. Bu tamamen sitenin yönetimiyle alakalı bir karardır. O yönetim öyle bir şey uygun gördüyse ona katlanmak zorundasın veya değilsin. Değilsen siteye girmeyerek bunu gösterebilirsin ama hem girip ihtiyacını giderip hem de reklam engelleme yaparsan hırsızlık yapmış olursun.

ben bu anlayışa karşıyım tabiki gideririz kardeşim örnek burda 50 kuruş tıklama orda 50 centtir. orda hayat 50 cent e göredir burda 50 kuruşa göre.
dünyada asgari ücret mesela 1600 paund diye orda hayat cokmu güzel zannediyorsunz ?
bu aç gözlülük o sebeple kullanırkende vicdan rahatlıgı ile kullanıyorum.