Gannicus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 Gündür konularına denk geliyorum garip garip şeyler paylaşıyorsun ondan olabilir mi?
r10.net konu uplayıcı program ( mail şifre istiyor )
wordpress çoklu site açıcı subdomain ile ( çok gereksiz )
Bunlar yerine daha güzel programlar yapabilirsin. Örneğin instagram programları falan. Forumda bir çok kişi satış yapıyor o programlara bak yeteğin varsa onları yap bence. Hayatında başarılar.
Hocam ortağım o işleri yapıyor. Benim yapmam biraz uygun olmaz. Benimde çalışmalarım var fakat, kendim için kullanıyorum

HTF adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende aynı şekilde 19 yaşındayım, öğrenciyim. İşlerim kötü gitse dahi böyle konu açmıyorum. İnsanların gözünde 3-5 kuruş için bu kaprislere girmeye gerek yok bence
Hocam burda iş aramıyorum birşey yapmıyorum.Benden büyük ve hayata dair birkaç ders alabileceğim kişiler yazsın diye zaten konumda belirttim. Ben her olardan ne aldıysam kar gözü ile bakarım. Bunda da yaşanmışlara bakarak karımı oluşturuyorum.

pdr51 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeşim kesinlikle sınava gir sınava girdiğinde kaybedecek herhangi birşeyin yok tercih yapmak zorunda değilsin yaparsanda sadece istediğin üniverste bölümleri yaparsın gelirse gidersin. bu yeni sistemde ilk sınavdan iki sene üst üste girince hangisi yüksekse o geçerli muhabbeti vardı eğer oda gerçekse ilk sınavı kalan sürede halledip seneye de ikinci sınava hazırlanabilirsin. Hiçbir şey olmasa bile sınav ortamını görür heyecanını yatıştırır tecrübe kazanırsın
Sınava gireceğim de, tam teşhis girmeyeceğim zaten. Tecrübe çok onemli gireceğim sınava

KutlayUSTA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanlış anlama fakat açtığın konulara göre çok dar bir alandan sektöre bakıyorsun yazılım sektörü ucu sonu olmayan bir sektör. Biraz ufkunu genişletmelisin bunun için de mutlaka başka bir konu hakkında en az yazılım konusu kadar bilgi sahibi olmalısın herhangi bir şey olabilir balıkçılık dahi kâfi. Yeni proje konusunda ise "nesnelerin iletişimi" konusunu önerebilirim. İyi çalışmalar!
Hocam açtığım konular, forumdan birkaç kişinin tavsiye ettiği konular. Fikir bulamıyorum, benim için sıkıntı olan bu Biraz tecrübe eksikliği var, bunları sizlerin yorumları ile kapatmak istiyorum. Yorumunuz için teşekkür ederim.