Seni zorlayan yok hocam. İstediğin gibi uyursun hayat senin beden senin. Eğer zor uykuya dalıyorsan ihtiyacından fazla uyuyorsun demektir. Ben askerde bizi yoruyorlardı demedim, uykusuz bırakıyorlardı dedim. İnşaatta çalışmak ya da maraton koşmak farketmez, uyku doğrudan beden yorgunluğu ile alakalı değil. Ama senin 3 gün günde 3 saat uyutayım bak bakalım 4. gün uyumak için 1 saat debelenecek misin yatakta?
dünyadaki bir çok dehanın e başarılı insanın uyguladığı bir yöntemdir az az uyumak. Çünkü diğer insanların yatakta geçirdiği 5-6 saati çalışarak geçirebilirsin. Üstelik her 4 saatte bir yaşadıkların uzun süreli belleğe aktarılır ve daha çok bilgiyi hatırlarsın. Diğer insanlardan daha öne geçersin eğitiö ve çalışma hayatında. Ama bu tercih meselesi. Askercilik oynama, istediğin kadar uyu. Ben de bu şekilde uyumuyorum vuruyorum kafayı 9 saat uyuyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Haklısın vallahi

Fakat 6 saat uyku ve gün içinde 30 dakka şekerleme, seni diğerlerinden bir adım ileriye taşıyor. Kişiden kişiye değişiyor. Uykuyu gün içinde yaşadıklarımız, korkularımız veya sevinçlerimiz yönlendiriyor. Bir gün sevinçlisindir, yarın ne yapsam nelerle uğraşsam diye düşünür uyumazsın. Birgün üzüntülüsündür, yatsamda hemen sabah olsa dersin. Birgünde yorgun olursun, yatarak takılmak istersin. Dediğin gibi oluyor