birde orda şu dikkatimi çekti...
adama muhalefet yapıyorsun veya kişisel iddia ettiği konuyu isbata çağırıyorsun.. komik bir savunma şekli... ya sen yazılanalrı anlamıyorsun... mezuniyetin eğitim seviyen nedir ... gibi saçma sapan savunanlar... adam yazıyor.. işte ben 2 ünv bitirdim.. sürekli yurt dışına çıkarım falan filan... dedim madem bu kadar şey yazdın ben ilk terkim... çünkü sen sürekli yurt dışına gidip bar ve restoranlarından o ülkenin ekonomik durumu veya yaşam şeklini bana anlatıyorsan....
biride halkı veya halkımızı bilmemek ülkemizi gezmemek ile suçlar gibi oldu... ona özellikle doğu da gezdiğim il ve ilçelerin kısa özetini yazdım.. cevap veremedi..
birde bazı siyasi görüşlerin şu iddia sı var seçimler için.. DH de bu siyasi görüşün etkisinde sanırım...
köylü mehmed ağa ile benim oyum neden eşit sayılıyor ?
ben ünv okumuşum.. meclis ve hükümeti seçmek "japonya da olduğu gibi" env mezunlarının oyu ile olmalı... japonyada seçimler nasıl bilmiyorum ama... ülkemizde hapisteki fetöcüleri neden bu kadar çıkartmak istediklerinin sebebi belli oldu..
hem benim köylüm benim vatandaşım işçim diceksin.. hemde onların oy seçim haklarını ellerinden alacaksın... bunun adına ADALET - EŞİTLİK diceksin... daha da kötüsü bunu savunacaksın... köylü mehmet ağa bir suç işlicek mahkum olacak.. sen bir sürü halt işliceksin ünv mezunu olduğun ve adı EŞİTLİK ADİLLİK sebepleri ile barda oturmaya devam edeceksin.. ahkam keseceksin eşitlikden adaletden...
ve Çanakkale Şehitliğinde yapılan rezillik için ne parti olarak nede bireysel olarak bu halkdan özür dilemiceksin.. bunu gündem yapınca da....
bu Çanakkale savaşını neden bu kadar büyütüyorsunuz... orda almanya menfaatleri için savaşıldı diye garip anlamakda dimağımın yetersiz kaldığı yer oldu... dedim demek ki o sebeple sürekli alman gazete ve siyasilerine bu ülkeyi ve hükümeti şikayet ettiniz.. çanakkale almanya ülke sınırları içinde imiş ve işgal edilecek ülke almanya olduğu için biz boşu boşuna kendimizi heba etmişiz.. boşuna göz yaşı dökmüşüz ve malum partiyi hani Atatür kurmuşdu ya.. ve atatürk ün söylediği iddia edilen söz demekki yalanmış tüm dünya için... biz çok cahil kalmışız...
Uzak memleketin toprakları üstünde kanlarını döken kahramanlar: burada dost bir vatanın toprağındasınız. Huzur ve sükun içinde uyuyunuz. Sizler Mehmetçiklerle yan yana, koyun koyunasınız. Uzak diyarlarda evlatlarını harbe gönderen analar; göz yaşlarınızı dindiriniz, evlatlarınız bizim bağrımızdadır. Huzur içindedirler ve huzur içinde rahat rahat uyuyacaklardır. Bu toprakta canlarını verdikten sonra artık bizim evlatlarımız olmuşlardır.
bahsettiğim gazete ve siyasi görüş herşeyin en doğrusunu bilip yaşadığı için ... eleştirim haksız mış...
herşeyi bırak.. o gazete ve o siyasi görüş , Atatürk ün bu söylemi ve o savaş için olan düşüncesine bile saygı göstermiyor ki.. sana bana saygısı dürüstlüğü adaleti olsun.
ve maalesef ki ben 657b koruma kanun ve maddelerine karşıyım... halen istenilen seviyeye gelmediği gibi.. devletçi düşüncem olsa bile bireysel faaliyeleri devletci kanunlar ile .. misal... şeker fabrikası gündemde olduğu için örnek vereyim.. bu fabrikaların satışını onaylıyorum.. çünkü şeker fabrikası nedir nasıl çalışır.. kimler ne kadar üretim yapıyor.. ne kadar modern ve kapasitesi ile çalışan sayısı oranlarını teknik olarak kabaca biliyorum... ama bu fabrikalar satılırken sözleşme içerisine.. norma haller dışında.. ister afet... ister savaş anı gibi.. zamanlarda tüm stok ve üretim devlet kontrolünde olup resmi makamlarda üretim ve dağıtım yaptırılır gibi satış maddesi ekletmek isterim... aksi halde normal zaman dışında bu kişilerin stoklarını kime nasıl satacağını sende tahmin edebilirsin...
satışı kısmına ise.. maalesef devlet olarak ŞİŞMAN bir devletiz.. bunu hangi manada düşünürsen düşün... ekonomik sıkıntı içinde ama şişman... dolayısı ile her açıdan bunun perhize uğraması lazım...
ben birçok şeye muhalif biriyim...
DH de son durum
1,5gün haksız yerine cezalandırıldım... 7 günlüğüne.. sonra itirazımı yazdım .. cezamı kaldırdılar...
şimdi bune perhiz bune lahana turşusu...
sorumu yeniledim.. neden suçladınız neden kaldırıyorsunuz... tüm ceza geçmişimi silmek gibi...... durumunuz varmı diye sordum
heralde birileri burada durum takibi yapıyor...
kendileri ve yönetimleri hakkında ben ve diğer arkadaşlar yorum yapınca..... artık kim ne duydu düşündü ise
bu bana geçmişde buradan ayrılıp başka forum kuran süpermod u anımsattı...
şikayetim üzerinden 2 ay geçti neden kimse ilgilenmiyor... vs yazdım.. kendi topiğimi şikayet ederek.... beni süresiz ban ladı.. sebebi de kendisine aleni şekilde küfür etmem imiş.... forum dışı yönetime yazıp soruyorum.. kendisini beni banlayana kadar varlığından haberim olmayan süpermod..... ister özel ister genel nerde küfrettiğimi isbatlasın diye...
şimdi hakkını aramak da suç... muhalefet ayrı bir konu... karalama ayrı konu...
r10 a o olay sonrası DB çökmesi ile geri döndüm ve r10 da artık ne kadar iddia etse bile... (son durumu nedir bilmiyorum....)
hatta radmin e yazdım.. benim tc kimliğimi istemek... ve cep tlf i kontrol yapmak.. bu nasıl birşey... o kadar *********** var burada aynı nick ile defalarca üyeliği açılırken.....
ve dünyanın en büyük webmaster forumlarına bile bu tür üyelik ve sorunlar yaşanmaz iken.. r10 bir dönem *********** yuvası idi
sanırım şimdi farklı yer ve kimlikler ile başka yerlerdeler mi emin değilim ama artık feyk user olsun.. maksad şaşırtma olsun... malum çiftlik gibi.. ilk duyduğumda *********** olduklarını söylediğimde 3-5 kişi olmadık şey söyledi... adam nitelikli ***********...
bu arada.... DH ye BF yapabilecekler lütfen iletiime geçsinler... ve paswword & 123456 & 12345678 şifreli nick lerden bende istiyorum...