küfür kelimesini günlük hayatda kullanan veya kullanmayı seven... biri değilim.. özellikle ergenlerin her cümle içinde bilip bilmeden *** gibi kelime kullanmasını hiç sevmem
ben özellikle benzetme türevleri ile kelime oyunları yapmayıs everim... çünkü karşındaki kişinin zekasını da ölçmüş olurum
Tahir efendi bana kelb demiş gibi ... benim küfür ettiğimi ima ettikleri topic de elemanın bir tanesi yazımdaki harflerin yerlerinin sürekli yer değiştirmesini fark etmiş ve ona köftehorrrr nelere dikkat etmiş diye yazmıştım.. bahane arayan birisi de kim olduğu belirsiz... beni şikayet etmiş o kelimeden dolayı
siyasi görüş veya herhangi bir sebep ile muhalif insanlara yorumum yok
bahsi geçen gazete ve siyasi görüş maalesef yalan yanlış ve eksik haber yayınlıyor ve insanların ki bunlar genelde manşet kelimelerine bakarak yorum yapanları iğfal etmek için yapıyorlar
örnek...
bu gazetenin birde tv si var.. halk tv diye.. ve meşhur yazarları o tv de kendince hem tc kimlik konusu hemde e-devlet uygulaması ile aile soy bilgisini sorguluyor
ifade şu...
ben sürekli e-devlet şifremi unutuyorum ve sürekli yenisini istiyorum... buna göre bizim nufusumuzun çin'den fazla olması gerek... kendince kelime oyunu yapıyor ve karşısındakini e-devlet şifresi ile tc kimlik nosunu eş tutup sürekli yenisini alarak ..... heralde tc kimlik no sayısından ve ordaki sıralama bilgisinden haberini olmadığı imajında
arkasına da...
siz devletin ne zaman ücretsiz hizmet verdiğini gördünüz.. ama bu bilgi ücretsiz.. neden acaba ????
soy ağacı bilgisinde neden 150 yıllık bilgi var... daha öncesinin bilinmesini istemiyorlar mı ?
birinci olarak.. burda programcı veya DBA ler bilir.. bir databank oluşturmak hiç kolay değildir.. heleki nufus kayıt bilgileri... 2 farklı devlet ve eski kayıtlar... misal siz benzer uygulamayı musul ve kerkük de yapamazsınız... çünkü pkk ve peşmerge grupları oraya silahla girip hem nufus hemde tapu belgelerini tüm dünya tv leri önünde yaktılar..
şimdi bizim vatanımızda bu tür bilgilerin daha önceden arşiv çalışması doğru yapılmadı.. hatta yapılanlar hem zaman hemde doğal sebepler ile yok oldu... birçok ilimizde depremler yangınlar.. bina taşınmaları vs vs sebepler ile evraklar yok oldu yok edildi.. neden yok edildi... ?????!!!!! eğer maksadım birilerini siyasi olarak suçlamak olsa idi hedef kitle kolay.. o dönemli hükümetleri suçlardım.. ama ben kendi halkımı da kendimi de biliyorum.. ne kadar tembel ve iş yapmaktan kaçan... dolayısı ile bir yerden bir yere nakil yapılırken "ne olacak canım şu defterleri de taşımayalım.. yağmurda binaya gelen sudan bozuldu deyip geçeriz.. tutanağını da tutarız yok oldu diye...." bunları görüp yaşamayan bilemez.. burdaki memurun hangi siyasi görüşte olduğunun önemi de yok.. çünkü maalesef bu siaysi değil tamamen kendisine ve işine halkına saygıyı gösteriyor... sürekli ülke içinde hangi siyasi görüş olursa olsun hamili kart yakinimdir.. dğeişmeyince bitmeyen bir konu ve yaradır..
maalesef bu gazete veya gazetecik bu tür yalan yanlış ve iğfal üzerine haberleri ile meşhur.. sen o haberi bilip yalanlasan bile adamların iğfal ettikleri zihinleri tolere etmenin imkanı yok

şimdi fikirler veya muhaliflik ayrı.. ama sen benim asıl değinmek istediğim kısmı görmüyorsun...
özellikle o gazete alıntılarını yapan kişilerin ya daha önce hiç mesajı yok yada 1-2 mesaj yazmış hepside aynı gazeteden alıntı diyorum.... sen asıl konuyu kaçırıyorsun..... ve konunun en alt kısmındaki talebimi de görmüyorsun.. çünkü sende sırf bana muhalefet olsun diye konuyu cevapladığın için...
muhalefet et ama benim görmediğim veya eksik hatalı olduğum yer için...

yazınlarında görmemişim
ateist leri asla eleştirmem.. sonuçda kendilerince bir görüş ve yaşam şekilleri vardır.. ama ateist kimliği altında islam düşmanlığı yapmak .. ve sonunda israil den video çekip paylaşmak.. bunun neresi ateist lik.... bir dini kötülerken diğer dinin yetkilileri ile oynaşacaksın... hadi canım sende...
ayrıca... ateist düşüncesi dini kurallar olarak lanse edilen herşeye kendi bakış açılarınca itiraz ederler...
hatta elemenanın bir tanesi ile yazıştık.. kendini SEPTİK diye tanımladı... dedim sen septik nedir bilmiyorsun.. kendince o fikre sahip olduğunu göstererek asıl muhalefetini gizliyorsun dedim...
çünkü septik olan biri kendisinden de şüphe eder.. bir çeşit şizofrenik dir... ve kabulleri sürekli kontrol eder... acaba.... diye bakar herşeye ve her kişiye...