Hocam ingilizce eğitimden kastım React Native eğitimi fakat ingilizce. Yinede her dediğiniz uyuyor
Senin ingilizce bilgin kadar eğitim veren kişinin aksanı da önemli bence. Angular ve TypeScript için 3-4 tane eğitim seti almıştım sadece bir tane adamın dediklerini anlayabiliyordum diğerlerinin ne dedikleri hakkında hiç bir bilgim olmadı

Sorarsan ingilizce iyiyim o kadar değil (o zamanlari gerçi şu anda da perfect sayılmaz) ama yurtdışında bulunduğum için sürekli ingilizce iletşim kurmama gerekiyor. Mesala hala Rusların ingilizce konuşmasını anlamıyorum Sert Alman aksanı olanlarıda mesala. Şimdi diyeceksin saçma sapan şeyler anlatıyor

. Alacağın eğitim setinin illaki free bir kaç videosu vardır onları bir izle adamın ne yapmak istediğini anlayabiliyor musun mesala ona bak, zaten bire bir anlayacan diye zorunluluğun yok, kelimeleri yakalaya biliyor musun ona bak. Onun öncesinde konu ile alakaı ingilizce makaleleri bulup onları okuyabilirsin. Makalede anlamadığın yerler deki kelimeler çıkartarak anlamlarını öğrenebilirsin. Kısacası kardeşim deneme bilemezsin

Free eğitim videoların bak derim önce (Yazı içinde saçmalamış olabilirm belki kusura bakma

)