incognito adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sözleşme vs gerek yok, ürünü getirip teslim ederek paranı alacağın şekilde işlem mümkün mü? kimse sözleşmeymiş ürün sonra gelmesiymiş vs beklemez. eğer direkt ürün tesliminde para şeklinde satıyorsanız haber edin lütfen.
Merhaba, Sayın hocam üründen şuan 2 adet var 1 adeti gece gündüz sorunsuz çalışıyor. Diğerini kurmadım Depoda duruyor depo adanada deponun sahibi tedarikçim olan kişi Elden teslim mümkün fakat şuan ben gelemem ama siz bizzat gidip'de teslim alabilirsiniz. Fiyat'ta zaten alırsanız bir makul meblaya çekecegim. Şuan için kredi borcum var ve gerçekten zor durumda oldugum için bu cihazı satıyorum. Yoksa onuda kargolatır. Diğerinin yanına koyar çalıştırırım. PM Atıyorum size görüşelim

Değerli dostlar kur böyle 1 sene kalacak değil elbet bizim milletimiz. Herşeye tepeden bakıyor. Ama şu bir gerçek'ki o tepeden bakanlar direkt bakıyor. Manzara tepeden seyredilir ama yokuş çıkılır. Bir yokuş var elbet lakin bu yokuşa şu gözlede bakmak gerek.
BTC : Bu yıl 17,000$ Doları gördü tekrar aynı yerine çıkması an meselesi. BTC Üretimi 21 Milyon'da sona erecek ve bu üretimin 2020 Yılında fork devrimi başlarak hediyeler dağıtılacak bitcoin gittikçe üretimi duracak zinhar bu yıl sonu ne bu kuru görebiliriz. nede cihazlarını ucuza satan kimseleri ben yine diyorum. Ben bu cihazdan evimde çalıştırıyorum ve gayet memmunum bir sorun yaşamadım. Alacak olan kişiye direkt tedarikçim yani malı satan kişiden gidip adanadan alabilir. Yol parasını düşeriz.Kargo vb şeylerle(de) alışverişi gerçekleştirebiliriz. Görüşlerinize saygı duymaktayım.. Selamlar