hocam yanlış anlamayın ama fantezi dünyasında onca mükemmel ürün varken bunu mu koydun allesen reklama. bedava verseler almam yani. nacizane tavsiyem bu. daha farklı kıpır kıpır özellikle kırmızı yada üniforma tarzı ürünleri koyun derim; hizmetçi, hemşire v.s
Hocam Türkiye olarak o tarz çılgın ürünleri satın alabilecek kitlenin çok daha dar olabileceğini düşünmüştüm aslında.
Hocam zamanında bu işi yapmış birisi olarak size tavsiyem. Yılmadan reklam öner çıkarmaya devam edin bunları problem yapmayın. Bende senin gibi düşünürken eldeki stokşarı bitirdik
Hocam örneğin 100 tl lik bir reklam bütçesi ayırıp 2-3 hafta reklam çıktıktan sonra yine geri dönüş olmama ihtimali yüksek gibi geliyor. Sonuçta 3-4 bin kişiden 30 kişi tıklamış gerçek mi bot mu belli değil o konuda bile tereddüte düştüm biri gelip beden bile sormadı. Daha önce bir eğitim setinin reklamını çıkmıştım Facebook'ta 70 TL bütçeyle. Onda da sıfır geri dönüşüm almıştım. Açıkçası umut gittikçe tükeniyor ama reklamdan sonuç alanları görünce bende mi bir sıkıntı var acaba demeye başlıyorum