tatar59 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar 2007 model kia rio hb bir aracım var 128.000 km de otomatik. Şuanda bu aracın temiz olanlarının piyasası 31 - 32 bin arası değişiyor. Bende aracımı bitcoin ile satmak istiyorum. 1 btc şuanda 31.000 küsür 1 bitcoine satmak istesem dolandırılmadan bu işlemi nasıl yapabilirim. Bitcoini kendi üstüme nasıl alırım nerede hesap açmam gerekiyor. Ve diyelimki 2 ay sonra satmak istedim anında satabilirmiyim bu btc yi. Çok anlamadığım için sizlere sormak istiyorum bana yol gösterebilirmisiniz. 1 btc nin yazım şekli nedir. Örneğin 1.000000.0000 gibi mi yazılıyor gördüğüm btc ler hep uzun karakterli. Transfer işlemi nasıl oluyor. Noter sorun yaratırmı önce btc yi alıp sonramı devir işlemi yapmalıyım. Bu konuda beni aydınlatırmısınız.
Merhaba hocam paribu.com / btcturk.com vb turk borsalarında hesap açıp transfer ettirebilirsiniz orada rahatlıkla bozdurabilir sonrasında istediğiniz bankaya çekebilirsiniz.
Dolandırılma olmaz noterde satıştan önce arkadaş btc transfer eder hesaba geçince imzayı atarsınız. tranferler 5 dk ila 50 dk arası sürüyor haberiniz olsun
1 btc = 1.00000000 şeklinde
2 ay sonra btc fiyatı düşebilirde artabilirde ona göre hemen türklirasına geçiş yapın yatırın için düşünüyorsanız bilemem bu aralar bulanık piyasa