Alperenyld adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Laptopun bataryasını çıkartıp sarjdaylen açmayı deneyin hocam
Denedim hocam değişen bişey olmadı
Edax adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
amd işlemcili g62 serisi laptoplarda fabrika hatası vardı, benimde bir laptopum aynı belirttiğiniz şekilde ana kartı yanmıştı, benzeri olabilir, olmuşsa şimdiden geçmiş olsun
Bilgisayarın garantisi falan da kalmadı. Herkes anakart diyor da masrafı nedir ki acaba hocam
wolkam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir çok nedenden dolayı yapabilir ama öncellikle, Batarya'yı çıkarın ve fişten çekin pc'yi bir kaç defa açma kapama düğmesine basın sonra fişi takıp çalıştırmayı deneyin. Çalışır ise windows açıldıktan sonra tekrar kapatıp pc'nin bataryasını takın. Şayet düzelmez ise; Batarya ölü olabilir ve Sarj kablosunda sıkıntı olabilir, sarj aleti deneyin. Bunlarda da problem yok ise içeriye girmeniz gerekecek bilginiz var bakın yok ise en yakın bilgisayarcıya gidin.
Bataryam zaten ölü gibi de hocam onun haricinde dediğiniz şeyleri yaptım. Kabloda sıkıntı olduğunu zannetmiyorum şarj ışığı yanıyor çünkü. İçinden de anlamam bilgisayarcıya kaldık

MeMoLi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Power tuşunu basılı tutup denermisiniz ? içine su falan mı kaçtı acaba bende fan çalışıyordu ekran açılmıyordu oda sudanmış kendiliğinden düzeldi
Denedim hocam olmadı bişey
orcuntuna adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dediğiniz olayın aynısı bana olmuştu pıt diyip kapanıyordu ışıkları yandıktan sonra ana kartım bozulmuştu dosyalarım duruyordu
Ne kadara patladı tamiri
OguzTML adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bataryadan kaynaklanmıyorsa sorun, hard diski söküp o şekilde çalıştırmayı deneyin. O da çözüm olmuyorsa iyi bir bilgisayarcıya götürmenizi öneririm.
Bataryadan değil hocam şarja bağlı da deneyince açılmıyor
Argion adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Batarya çıkarıp açmayı denermisin? Çünkü başıma geldi aynısı. Sonrasında tamire getirdiğim de 400 tl istediler yaptırdık 4 ay sonra aynı sıkıntı çıktı yine.
Denedim hocam onu da :/