ben hepsi var diyorum.Bunlar aç gözlülük yapmışta .Burada ki üyelerde sanki hiç buna benzer bir şey başına gelmemiş gibi davranmasına şaşıyorum.Bu tip saydıgınız isimler forumdan para topladı.Yani dalga geçelimde.Adam yazmış "hanımla boşanacagım" diye.Ben bir çok insan gördüm sanaldan.İntihara giden insanlar var.En pahalı ögrenme şeklidir yaşayarak ögrenmek.Forumda da bu tip olaylar oldu.İlerlede de olacak.Ama bu ponzi değilde farklı yöntemlerdir.Burada site satış kategorisinde pm isteyip de aynı siteyi kopyalayan çakalllarda pozniye karşı.Rakibe khacklink kastırıp zirveye çıkmak için spam kastıranda ponziye karşı

Bu konuda yazanlara değil bu yazdıklarım.Bu tip insanlara eleştiri getiren çevremde ne kadar adam varsa anne "horbilayf" da diğeri maxinette diğeri hyıp sitesi kurup adwordsde yayınlayıp milleti tokatlama derdinde.Diğeri rakip uygulamaya 1 yıldız verme derdin.İlk taşımıı günahsızımz atsın diyorum ben.Şahsen ben bu çiftlikbanka girsem yazılanları görsem intihar ederdim.Yatıran binlerce insan var.Bu intihar edecem diyene "hak etmişsin geber" demek gibi bir şey.Bu postu forumda konu açıldı diye yazmıyorum.Burada biz bizeyiz.Bazıları abartıp sahte whatsapp grupları kuruyor.facebook guruplarında ağza alınmayacak şeyler yazıyor.Burada yazdıgımız burada kalıyor.Burada yazalım.Ama bir kaç kişi gördüm.Facebookta adamlar derdine çare arıyor.Birisi avukat taklidi yapar birisi caps yapar.Bunlar insanların tahammül edeceği şeyler değil üstadım.Ve gönül kırıp "hak ettiniz" demek ayrı bir şey.Bu tip ponzi olayını anlatanlar var bunlar ayrı şey adam sistemi anlatıyor ki sonradan gümlemesinler.Benim arkadaş var kyani diye girdi.Otelde toplantılar vs var.Zengin olacak sorsan.Buradaki yazıları gösterdim.ekşideki yazıları inanır gibi oldu hala devam ediyor.Bırakında insanlar yaşayarak ögrensin.Dalgasını baştan geçelim.Sonradan geçince.Bu işe girecekler başka bir kafada.Bu yazdıklarımın konuya yazanlarla alakalı değildir.Olayı abartıp sosyal medyada her para yatrıran adamın altına yorum atan tiplerdir.
zamanında bende site satışı yapmaya kalktım kelimede bir baktım 1 hafta sonra 10 tane farklı url alayı r10 dan.
sonra bir konu açtım gercek alıcılar pm den önce şu kaporayı vereceksiniz dedim yoksa site ismi vermem. bir yönetici geldi konuyu kaldırdı alemin akılısı senmisin dedi doğru site ismi verince salak vermesen akıllı oluyorsun.