Bende de aynısı var hatta daha beteri var bazen öyle bir hal alıyor ki bunaltıdan ciğerim patlayacak gibi oluyor . Emin ol ki sanki madde kullanıyorum o hal alıyor acaba çok fazla pc başında vakit geçiriyorum ondan mıdır bilmiyorum . Sizde nasıl bir etki oldu ne oldu acaba tam olarak ilerleme var mı gerçekten bende işin sonu kötüye gidiyor artık kaldıramıyorum
Hocam bende tansiyon yükselmesi oluyor. Bir mekana gittiğimde sıcaktan patlayacak bunalacak oluyorum. Göğsümde sırtımda ağrı kusacak bayılacak gibi oluyorum. Aradan 1 saat geçiyor hiçbirşey yok gibi geliyor. Bugün 1 hafta oldu ilaca başlayalı ve teşhis koyulalı kendimi daha iyi hissediyorum. 1 hafta içinde 1 kere atak geldi oda evde yanlızdım bayılacak gibi oldum 3-4 saat etkisi devam etti. Çok şükür pazar gününden beri bir problem olmadı.
Çok kolayca atlatılacak bir şeydir. Rahat olun. Geçmiş olsun.
İnşallah hocam sağolun
Bu nasıl bir doktordur? Doktorun görevi sadece teşhis koymak değil; bilgilendirmek, doğru yönlendirmek, hastanın güvenini kazanmak.
Prozac başlangıc ilacı olarak bilinir avrupada hemen herkesin dolabında bulunur. Eğer olumlu etkilerini hissedemezseniz daha farklı ilaçlar denenebilir, sabırlı olun şükredin. Ayrıca psikolog olmadan kesin olarak bu hastalığı yenemezsin, ilaçlarla sadece maskelersin, yatışırsın.
Hocam belirtileri söyledi aslında ama yinede bak dedi rahat hissedersin dedi. Öylede oldu internette yazılanları okudukça halime gülmeye başladım.
Bir dönem anksiyete bozukluğunu bende yaşadım. Her okuduğum şeyden,yediğimden,içtiğimden,aldığım ağrı kesiciden sonra bile nefes daralması,gözlerimin kararması,kalbimin durması gibi hisler yaşamaya başladım. O dönem evde olduğum ve çok yalnız hissetiğim bir dönemdi. Doktora gidemedim. Sonrasında uğraş aradım,önce sınav stresine soktum kendimi,kpss,dgs falan,sonra,tekrar bir üniversite,o sırada iş derken kendiliğinden yoluna girdi. Size ve bu sıkıntıları yaşayan arkadaşlara çok geçmiş olsun. Biz uzman değiliz. Sadece ilaca yüklemeden yükü insanın da kendi kendine uğraşlar bulması,meşguliyeti olumlu yönde değerlendirmesi sanırım tıbbi olarak da fayda sağlıyor. Geçmiş olsun hepimize tekrardan.
Ciddi anlamda psikolojiyi etkiliyor hocam. İnsanın aklına türlü türlü şeyler geliyor.Ama teşhis koyulduktan sonra bir rahatlama geldi. TEşekkür ederim.