by_error adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizin kafanızı merak ediyorum ben
banlanmak istemediğim için uzatmıcamda 95 yıldır güllük gülistanlık yaşıyorsunda yol yapıldıktan sonramı huzurun kaçtı

onu yaptın zarar bunu yaptın zarar şu zarar bu zarar hazımsızlığa karşı tavsiyem sodadır... 90 yıldır yapılmayan şeyler yapıldı ki orta direk memur bugun başlangıç maaşı 3000 tl dediğim gibi sakın bi taraf olarak algılama ama yani yiğidi öldür hakkını yeme diye bir laf var ... inşallah yanlış anlaşılmaz...

bu arada şunu anladım para pek ihtiyaç birşey değil eğerki avm vs. derdin yoksa fethiyede oturuyorum evin önünde 40 metre kare bir bahçe var mustakil ev marulundan domatesine zeyninden soğanına çin biberine alayı var yani pazara dahi gitmiyoz tek bir ağaçtan 40 kilo zeytinyağı çıktı maşallah onu satadabilirim takasada girebilirim en fazla alacağım ekmek minnet etmeyi birakır kendi paramıza yatırım yaparsak olur bu işler

dolar alayım kar edeyim bunu yapayım yatırım olsun dolar euro pound şöyle dönüyor başta kodamanlar var adam bir gecede piyasaya 100-200 milyon dolar salıyor aa muhteşem dolar düştü paramız değerlendi ama bi bakıyon dolar düştü diye millet dolara sarıyor yükselecek beklentisi ile adam bi 100-200 milyon daha salıyor piyasayı dolar manyağı yapıyor daha da düşüyor millet düşecek korkusuna bozduruyor adam 3,70 den bozdurduğu tl topladığı doları millet bozdurunca düşecek korkusuna 3,20 den 3,10 dan geri topluyor bizim enayilerin en fazla aldığı yatırım adı altında dolar 5000-10000 bin dolar 3-5 kuruş zarara kurtardık diyor ama bunu 200 milyon dolara vurunca piyasadan bu sefer 3,10 dan doları toplayan adam piyasada döviz bırakmayınca hopp dolar 4 tl de oluyor bizim enayiler ah be bozdurmasaydım dur az düşerse bidaha alayım diyor aynı taktik devam edip duruyor ve baştaki amcalarım böyle milyarder oluyor

ya bunu geç son dönem bu ülkede ponzi sistemlerden çıkan para 3-4 milyar lira en basiti en son çiftlik bank yani küçük gelebilir belki ama ülkeden 500 milyonluk döviz çıkması herşeyi etkiler neyse işte sen yol yaptılar diye devam et sana göre asfalt bana göre şekildir o yol