Alacaklılar, dolandırıldıklarını söyleyerek, tesiste bulunan hayvanları kamyonlara yüklemek istedi. burayı okuyunca nedense gülesim geliyor tövbe yarabbim

Haberin içeriği ;
Türkiye genelinde 500 bine yakın kişinin üye olduğu, yüksek kar ortaklığı vaadiyle çiftçilerden hayvan alan Çiftlik Bank, bir süredir üyelere ödeme yapmıyordu. Aylardır gündemde olan ve hakkında bir dizi suç duyurusu bulunan Çiftlik Bank'a yatırım amaçlı hayvan satan İnegöllü 200'e yakın çiftçi, Çiftlik Bank'ın Bursa'nın İnegöl ilçesine bağlı Sunpurpaşa Mahallesi'ndeki tesislerini kamyonlarla basarak hayvanlarını geri almak istedi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri çiftçilere müdahale etti.
Zaman zaman arbede yaşanırken, jandarma ve İnegöl İlçe Tarım Müdürlüğü görevlileri öfkeli vatandaşları sakinleştirmeye çalıştı. Çiftlik Bank Genel Müdürü Niyazi Karakoç'un ise şirket içi gerçekleştirilen toplantıda Mehmet Aydın'a ulaşamadığını ve kandırıldığını söyleyerek, herkesin başının çaresine bakması gerektiğini belirttiği öne sürüldü.
haberin devamı :
https://www.sabah.com.tr/yasam/2018/...ciftligi-basti