Ben diz üstü bilgisayarıma Samsung 850 EVO 250GB 540MB-520MB/s Sata3 2.5" SSD aldım. Alırken Sandisk almayı uzun uzun düşündüm, her ne kadar USB bellek tarafında katı bellek teknolojilerinde kendilerini ıspatlamış olsalar ve ürün fiyat konusunda daha cazip olsa da, bir forum sitesinde ve Hepsiburada yorumlarından birinde olmak üzere iki yerde ürünün stabil çalışmadığı, zaman zaman performansında düşüşler yaşandığı konusunda şikayetler gördüm. Ayrıca sandisk hakkında yine Hepsiburada yorumlarından birinde ürünün üzerinden 4 ay geçmeden arızalandığı ve değiştirildiği yazılmış, kullanıcı "Umarım yeni üründe bu tür bir sorunla karşılaşmam" temennisinde bulunmuştu.
Fiyat farkı 80 lira kadardı, kullandığım HP Elitebook bana ortalama 3 yıl daha hizmet edecek, yani 80 lira için başımın ağırmasına pek gerek yok. HI-LEVEL'in SSD'leri hakkında bilgim yok ama, almayı düşünüyorsanız, satış sitelerinde ki kullanıcı yorumlarını ve ürün hakkında forumlarda söylenenleri takip edin derim. Sandisk fiyat performans ürünü olarak piyasaya çıktı, en iyi kullanan bilir, HI-LEVEL de öyle.