asimetrik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ekim Nazım Kaya
Bu adama dikkat etmenizi öneririm. Kendisini uzun vakit takip etmiş biriyim. Gerek mediumda girdiği içerikler,botego girişimi ve birkaç girişimcilik hakkında fikir verdiği videolar.
Sonra bu dropshipping mevzusunu ortaya attı. İlgiyle takip etmeye devam ediyordum,imkanım olsa eğitimi de alır izlerdim. İşi yapardım,yapamazdım önemli değil. derken adam know-how mevzusunun bokunu çıkarıp afedersiniz 'tuvalette nasıl mıçabilirsiniz' minvalinde eğitim adı altında insanlara satmaya çalıştı. Eğitim dediğiniz şeyin bu kadar ucuz olacağına inanmıyorum. Bu arkadaşın özelliği size umut satmak da değildir. Düz mantık anlatır,anlattığı yol zaten zorludur. Bu yolu aşabilecek adamların zaten ekim nazım kaya gibi insanların yönlendirmelerine ihtiyaç yoktur. Diğer kesim,yani bu yolu aşamayacak olanlar da bir heves ile paketi alır sonrasında ise zaten zordu,adam elinden geleni yaptı diyerek olayı realize eder ve konuyu sonlandırır.

Sana gelince arkadaşım. Becerin var ise çakıl taşını da satarsın. Binlerce lira kazanan milyonlarca insan var bu işten. Şununla,bununla başedemem şeklinde düşünme. Senin rakibin,kendin.
Amazon,ebay gibi platformlara girmek için pişmekte fayda var. Araştırmaya devam etmeni öneririm. Bunlar olmaz ise yerel eticaret için gerekli pazar araştırmasına yönelmeni öneririm.
o adam zaten beş para etmez bilgileri var benim dediğim Armapan Kızılcan