Şubatın başında başvurdum. Birgün sonra Türk Telekom hattı evime çekmiş. Derken eve geldim telefonuma mesaj gelmişti kullanıcı adı şifre vs. Büyük bir heyecanla modeme girip kaydettim lakin net yok. Aşağı bina kutusuna indim baktım ne göreyim türk telekom dairemin kablosuna bağlantı yapmamış. Neyse dedim evde kurulumcular gelir yapar. Turknet aradı randevu verdim. Randevu günü ve saatinde evde beklemeye başladım. Okuldan koştur koştur eve gelmişim. Fakat ne gelen oldu ne arayan. 2 saat sonra bir mesaj geldi randevunuz oluşturuldu diye. Neyse sıkıntı oldu herhalde dedim. Ertesi gün yine aynı tempo koştur koştur eve gel. Bekle ki gelsinler. Lakin o günde gelen yok. Bir sonraki gün yeter artık dedi gittim bi elektrikçi çağırdım binaya giden kabloyu bulup bağlantıyı yaptırttım. Modeme bi baktım yine sinyal yok. Elektrikçi gittikten sonra evde kurulum ekibide sonunda teşrif etti. Onlarda kontrolü sağladı ve sıkıntının hatta olduğunu DSL sinyalinin gelmediğini belirttiler. Arıza kaydı oluşturuldu ve araya hafta sonu girdi eyvah demişken. Cumartesi Türk Telekom gelip sıkıntıyı çözdü ve şuan neti kullanmaktayım. 16mbps veriyorlar fakat sorgulamada 24mbps verebilecekleri çıkıyordu. Hemen talep oluşturttum hattı vdsl e geçirecekler. Karşıda muhatap bulamamak tedirgin ediyor lakin geçte olsa sıkıntılar hallediliyor. Hattımın sağladığı değerler şu şekilde (kablosuz kullanıldı.)

Bu arada 1 ay bedava kullanım kazanacağınız referans linkim:
Turk.Net
Konuyu güncelleyelim. VDSL geçiş işlemim 2 hafta önce gerçekleşti. Şuan kablosuzla aldığım değerler;

Bu arada 1 ay bedava kullanım kazanacağınız referans linkim:
Turk.Net