Ben pek bu tür konulara dahil olmak istemem.Lakin dayanamadım.

Bu bölüm moderatör onaylı oldu iyi çok güzel.Lakin bu forumdan birinin yada görevlendirilecek birinin hakkında şikayet açılan firma ile iletişime geçmesi ve öncesinde teyit alması, bilgilendirmesi gerek.Bu şart! Bu şekilde bile suistimal ediliyor. Bir firmanın direkt müşterisi olmayan (o firmadan bayi hosting almış müşterinin müşterisi) nasıl olsa X firmanın sunucularını kullanıyorum diye, X firma hakkında şikayet konusu açabiliyor ve bu onaylanıyor.Şikayeti açan müşteri mi, gerçekten böyle bir durum var mı yok mu, konu aslında nedir..Hiçbir teyit alınmıyor, direkt onaylanıyor !

Şikayete gelirsek, absürd! Sen sunucuyu boz,sürekli düzeltmelerini iste, sürekli boz, tekrar iste.Bu çocuk oyuncağı değil güzel kardeşim. Aldığın bir fiziki ürünün örneğin arabanın bile belli başlı garanti koşulları var. Bir firma unmanaged (yönetimsiz) bir hizmet sağlıyorsa sana sunucuyu çalışır bir şekilde teslim eder ve sorumluluğu devir eder.

Ve sizlerin nasıl ki firma seçme hakkınız var ise firmanında dilediği müşteriyle çalışma dilediği ile çalışmama hakkı vardır.Her para ödeyene zaruri hizmet sağlayacak diye bir kaide yoktur.Nasıl bir bir hotel yada gece kulübü seni uygun görmüyor ve içeri almıyorsa teknik desteğe bağlı ve hizmeti kasten kötüye kullanan bir kişiye hizmet sağlamama, müşteri olarak kabul etmeme hakkı vardır.Parasını verdim, her kapıyı açarım, istediğimi alır, istediğim gibi kullanırım kafasından çıkın artık lütfen.