Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Evet hayatım komple değişecek farkındayım. Pişmanlıktan bahsedenlere de hak veriyorum herkesin yapabileceği bir meslek değil. Zorlu bir meslek ama kutsal bir meslek. Bakalım hayat bize neler gösterecek.
Hadi bakalım başarılar dilerim,boş vaktin olduğunda çay içmeye bekleriz foruma
Hayatında Başarılar dilerim. r10 bırakılmaz bence
669 KHK Mağdurları olarak yolun açık olsun başkan.
Tebrikler. Yolun açık olur inşallah
Hayırlı olsun. Deniz kuvvetlerini seçtiğin için ayrıca tebrik etmek istiyorum.
@Hayrettin; Eski bir Kuleli Askeri Lisesi öğrencisi olarak sana demek istediğim ;hayatın komple değişecek farkında mısın ?
Hayatını verdiğin bir karara göre tümüyle şekillendiriyorsun.İyi düşün derim hocam.Giden yıllarıma pişmanım dönüp baktığımda.
Allah yardımcın olsun askerlik çok zordur herkes yapamaz o hayata ayak uydurmak, sınavlarını gidip geçen çok oluyor eğitimde sonra çoğu istifa ediyor 6 aylık eğitim var çok zor geçecek bildiğim kadarı ile allah yar ve yardımcınız olsun..
4 yıl askeri okul ve 16 yıl astsubaylıktan sonra istifa ederek yeniden dünyaya geldim hayat varmış dedim. 3 yildır nefes aldıgımi yasadigimi hissediyorum. Allah sana sabır selamet versin kardesim. Umarım 3 sene sonra buyuk pismanlik yasamazsin.
Askerlik iyidir. İnanın bana en iyi özel sektörde çalışacağıma, Türk Silahlı Kuvvetlerini tercih ederdim. Askerliğimi de Yayladere/Bingöl de yaptım.
Bende çok uğraştım da renk körlüğüm ileri derece olduğundan dolayı giremedim. Sana başarılar diliyorum.
Hocam her is zordur. Zaten emekli olana kadar calismissin. 1.600 e amemelik yapmaktan iyidir.millet is bulamiyor.
Allah utandirmasin.Basarilar dilerim...
Hayırlı olsun kardesim allah yardımcın olsun