Hiçbir zaman insanlara karşı güvenimi de sevgimi de kaybetmedim. Her ne kadar bu konuda aldatılmış ya da aldatiliyor olsam da. r10 A geldiğim ilk günden itibaren sadece içerik sağlayıcı olduğumu diğer konularda Webmaster google optimazisyano seo php yazılım vb konular da sıfır bilgiye sahip olduğumu söyledim ve değişen hiçbirşey olmadı yine sıfır bilgiye sahibim. Bütün ayarları internetten toplayarak yaptım tabi ki bu ne kadar doğrudur sote formatına ne kadar uygundur bilmiyorum.
Daha önce açtığım bir iki site için birileri seo ayarı yapacaktı diye Wp_admin şifresini verdim ama çarşıda ki burgula giderken evdeki pirinçten oldum misali. Sitenin saftini kaydirdilar. Ağzım yanmıştı
Sonuç olarak açtığım imzamdaki site için logo yardımı istedim Allah razı olsun burda ki 3_5 arkadaş insanlık namına yardımcı oldu ki her zaman kendileri için duacıyım
Gel zaman git zaman r10 da seo paketlerinde gördüm 10_30_50 vb tl değerlerin de seo paketleri vardı. Her ne kadar bu kadar uygun fiyata SEO paketinin olmayacağına inanmasam da adını vermek istemediğim birisi ile iletişime geçtim yardımcı olacaktı 50 tl karşılığında.. Dekontu kişinin banka hesap numarası şube vb mesajlar halen dueuyor Neyse kendisine 50 tl gönderdim. Bir ay süresi var dedi beklerim dedim ama aradan 3 ya da 4 ay geçti halen beklemekteyim ve verdiğim 50 tl duman oldu. Haram etmiyorum annesinden helallik almışsa eğer annesinin sütü gibi helal olsun. İnşallah son kandırdığı kişi ben olurum.
Genelleme yapmıyorum bu konulardan zaten anlamıyorum ama böyle 10 _20 tl gibi komik rakamlara seo ayarlamaları yapanlara inanmayın ve kendi kendinizi kandirmayin
Dediğim gibi kurunun yanında yaşı yakmam ama genelleme yapmak yanlış olsa da çoğunu insanları aldatıyor ya da kandırıyor
Bu arada birşey sormak istiyorum malum kişiye wp-admin ve google consol de yetkilendirmistim bunlar üzerinde bir değişiklik yapmış olabilir mi? Bilgilendirir misiniz lütfen?
Bu arada siteyi açalı 5 ay oldu ama site trafiği yerlerde sürünüyor. Ücretsiz seo ayarı yaptığını söyleyenlerin yaptığı ayarların da bir faydası olmadi
Ne olacak benim halim böyle?
Selam hak edenlerin üzerine olsun vesselam
Saygılarımla