fascinating adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar. Bugün eşim epilasyon merkezine gitti ve 8 seans için 1500 lira almışlar. Fena sinirlendim. En pahalı makineler o fiyata resmen. Şimdi biri bana açıklama yapabilir mi? Aradaki farkı? Yani 1 senedir zaten gidiyor ve azalma oldu ama hiç bitmedi ve çevremde gidenleri de görüyorum. Spor salonuna gider gibi ömür boyu gidiyolar. Cihaz almakla epi merkezine gitmek ne farkettirir?
2 yıl boyunca gittim dolandırıcılıktan başka birşey değil. yanağımdaki 2-3 tane kıldan rahatsoız olmustum o zamanlar (sakal dışındaki) gittim paket almak yerıne her gıttıgımde para odemeyı sectım. seansa girdikten 1 hafta sonra ucretsız seans yapıyorlardı. saka değil tam 2 yıl boyunca gittim. ama sonradan ogrendım kı kullandıkları cıhaz cıkmayı gecıktırecek ama jilet gibi etki yapan bir cihazmış. ayda 2 ücretli 2 ücretsiz olmak üzere 2 yılda 4800 lira para vermiş oldum. ama nafile arttırdı ters etki yaptı. evde cihaz alma konusuna gelince o konuda birşey demem mümkün değil. deneyimim olmadı hiç
NOT: lazer cihazında uygulama yapılırken kalem gibi bir delikten hava üflüyorsa o cihaz bana kullandıkları makinadan. yani sürekli hava üflüyorsa o makinadan uzak durun. ben yandım sizde yanmayın