Doğru bir kitap en başarılı insana bile birşeyler katar diye düşünüyorum bu yüzden severim kişisel gelişim kitaplarını. Çünkü adam kendi yaşadığı hayatından çıkardığı dersleri okuyucuya aktarıyor.
Benim yaşadığım bir çok şeyi sen yaşamadın, senin yaşadığın bir çok şeyide ben yaşamadım doğru ağızdan yaşadığından aldığın dersi karşı tarafa iletirsen ve karşı tarafta bunu önemserse hiç bir şey kaybetmeden çok şey kazanır diye düşünüyorum.
Diğer yazarları bir kenera bırak belki bu kitap sana kişisel gelişim kategorisini sevidir bi dene derim.
Benim 'Kişisel Gelişim' cümlesinden çıkardığım anlam farklı olduğu için bu cümleye özel yazılan kitapları da sevemiyorum. Bana göre; derinlemesine düşünmesini bilen için en aykırı romandan dahi çıkartılacak dersler vardır. Kitaplarda geçen her karakter, yazarın anlattığı her bir hikaye aslında onun hayatından bir şeyler taşımaktadır. Geçenlerde Katip Bartleby kitabını okudum, kısa bir kitap olmasına rağmen o kadar harika işlenmiş ki; inanın içerisinden çıkartıp ders alabileceğiniz çok fazla nokta var.
yok hocam e-kitap derken ücretsizini aramıyorum zaten. pek kitap taşıma alışkanlığım yoktur ondan e-kitap sordum
Bookmate uygulamasını tavsiye ederim. Aylık üyelikle yasal olarak kitapları telefonunuzdan veya tabletinizden okuyabilirsiniz.