fuzinnes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Satış filan yok hocam bunu nerden çıkardın. Ben yeni projemde 100 den fazla siteyi yayına sokacağım nasipse ve hepsi aynı kategoride. Her siteye tema alamam, bu yüzden bu konuyu açma gereği duydum.
Yok hocam satışı sizin için söylemedim zaten. Sadece extended lisansı var diye satış yapan arkadaşlara eleştirimi bu konuyu aracı bilerek bildirmek istediğimden onu da ekledim.
Size tavsiyem ise eğer 100'den fazla sitede kullanacak iseniz bu durumu tema yapımcısının tercihen var ise mail adresi ile, yok ise envato yoluyla ulaşıp bildirmenizdir. Extended lisans için kimi zaman tl ile 6000-7000 liraya denk gelen aşırı fiyatlar çıkabiliyor. Satıcı anlayışlı ise size ek bir tavsiye sunabilir. Masrafınızı çok daha aza indirecek ek bir teklif vererek size bir temayı birden fazla sitede kullanacak lisansı sağlayabilir. Şahsen tam olarak yönetmelikler hakkında kesin konuşarak size büyük masraflar çıkarabilme riskini üstlenmek istemiyorum. Bu sebepten yeterli İngilizceniz var ise araştırma yapmanızı ya da direk iletişim yoluyla bilgi almanızı tavsiye ediyorum.
Envato'da Wordpress temaları için biçilmiş 39-60 dolar arası fiyatlar yazılımsal olarak fazlasının önüne geçilemese de tek proje için geçerlidir. İlerde gelecek bir güncellemeyle lisans kodu yoluyla aktivasyon yöntemi getirilirse sitelerinize yazık olabilir.
İyi forumlar.