Yaşadığım bölge itibariyle biraz uzak kalır

Ayrıca istanbul şahsım adına söylüyorum, çilesi çekilir bir şehir değil. Eleman ile çalıştırmak için düşünüyorum tekrardan kafeyi. Harddisksiz sistem kurarak temiz bir sistem ile ama bakalım.
Şu soruna gelince, bahsettiğim gibi 3mp kamera alır faturasını saklar yada doğrudan fotokopisini yollarsınız kaymakamlık yada denetim kimde ise. Bizde zabıtada hala. Sıkıntı yapmayın bence
Kamera konusunda satış yapan biri değilim. Her ne kadar Penta, Arena, Exa, İndex gibi firmalarda bayiliklerim olsa da satış işe uğraşmıyorum.Ama size bu konuda yardımcı olabilirim fikir veya yönlendirmek maksatlı. Sizde mevcutta İP kamera var ise DVR değiştirmeyin. Bana ister özelden ister buradan DVR 'ın marka ve modelini yazın Örn: Neutron TRA-43523 gibi, ben bir kontrol edip size bilgi verim. Zaten halihazırda İP Kamera sistemi var ise gerçekten boş yere DVR para vermeyin. HDD 3 TB 6 kameraya ortalama 45 ila 60 gün arası kayıt yapar CCTV sistemlerde ama son gelişmelerde ki İP Kamera da ne kadar kalır kayıt bilemiyorum. Mevcut sistemin en eski tarihine bakarak öğrenebilirsiniz kaç gün kayıt sakladığını. Diğer yandan arttırmak isterseniz de desteklerse 2x2TB yada 2x4TB veya doğrudan 6TB alıp takın ama dikkat edin her DVR cihazı 6 TB tek HDD olarak desteklemez.
Şimdi ben model yada satıcı belirtirsem doğru olmaz. Satıcı gözüyle bakarlar yanlış anlaşılırım belki ama yine de link veriyorum fikir olması maksatlı.
HAIKON DS-2CD2012-I 1,3MP IP KAMERA-30 MT.
https://urun.n11.com/guvenlik-kamera...E&gclsrc=aw.ds