Bu tarz konularda sevinen arkadaşları hiç anlamıyorum. Herkes akıllı değil, zayıf noktaları olabiliyor. Kaç kişinin ne kadar parası kaldı içerde haberleri var mı acaba?
İnsanlar kolay para hırsına girip bu tarz yollara başvurabiliyor. Başlıbaşına cahillik ama bu duruma sevinmekte acizliktir.

komik geliyor bu söylediklerin bana.. cahillik başka aptallık başkadır cahil olur insan bi kere kanar akıllanır.. barım barım bağıran insanlar oldu yapmayın etmeyin diye o yapan edenler size ne kardeşim.. size ne benim param paran yok diye böyle yapıyorsun felan filan .. komik o yüzden acımıyorum hiç birine iyi oldu has oldu..
İnsanda Yok İse EDEP Neylesin Medrese Mektep; Okusa Alim Olsa Yine Merkep,Yine Merkep https://www.sikayetvar.com/ciftlikbankcom daha bunları çok görürüz acıyorsam belim doğrulmasın. aşım ekmeğim kalmasın defalarca burda insanlar yalvardı bu sizin hırslı dediğiniz insanlar aşağıladı onları siz neye istinaden bunları söylüyorsunuz he ?? acizlik ile itham ediyorsunuz bizi ? beni , diğer arkadaşları haklıyız kardeşim elli bin defa yapmayın denildi.. dinlemeyi bırakın aşağılık kompleksine girip bizi rencide ettiler.. ben gülmeyeyim de kim gülsün oh ya iyi oldu iyii... daha beter olsunlar.