Bilemedim şimdi reklam kokan bir hareket mi değil mi

Her zaman diyorum bir işten çok para kazanılıyorsa kimse o işi paylaşmaz. Bunu kazançlı site vaatleri ile satanlardada gördük, fikir satıyorum diyenlerdede gördük.
Bir kişi bir işi başarmak istiyorsa internette bulunamayacak bilgi zaten yok üstüne para vermeye gerek yok. Ancak bazı akıllılar bizim milletimizin kolay yoldan para kazanma duygusunu ve kolay kandırabilirliğini güzel kullanıp uzaklarda gününü gün ediyolar.
Bu iş yapılmaz demiyorum. Dünyada bir çok yapan insan var ama inanın bu işten para kazananlar eğitim programları ile başlamamıştır.
Size bedavaya fikir vereyim nasıl para kazanacağıza dair; Ufak bir sermaye ile yurt dışına gidin bir günlüğüne süper lüks bir ev kiralayın ve orada sanki 1 ay kalıyormuş gibi video çekin ara ara paylaşın. Ardından bir kaç güzel aktiviteye katılın. Sonra bunların kiralama ücretlerini söylemek yerine satın aldığınızı söyleyin. Ve herkesin sizin gibi yapabileceğini sadece sizde olan bilgileri almaları gerektiğini duyurun. Sonrası zaten millet kanıyor. Kesin bilgi yayalım

Kimseyi kastetmiyorum bu dediklerimle ama illaki yapanlar vardır