Arifap adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
air alma. 3 Ay sonra satmaya kalkarsın. Notepad vs var ama diğerlerininde daha stabil çalışan olmayan programların mutlaka muadilleri var.
Berkay24 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben bildiklerimi soyleyeyim eclipse ve intellij urunlerini sorunsuz kullaniyorum mac osda

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
MakayWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bunları ve bunlar gibi bir sürü uygulamayı Paralel Windows 7 kurarak mac cihazınızda kullanabilirsiniz. Şunu önce belirteyim işletim sistemim mac, mac için Parallels Desktop diye bir uygulama var kurulumu gerçekleştirdikten sonra masaüstünüze kısayol olarak ekleniyor, Windows 7, Linux hatta XP dahi kurabilirsiniz mac açıkken. Ben şu anda Windows 7 kurdum ve ikinci bir monitör bağladım Win7'yi diğer monitöre taşıdım mac ve windowsu şu an aynı anda kullanıyorum. Şayet bu anlattıklarımı yapamayacak olursanız söyleyin yardımcı olurum size.
les adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, note++ mac'yok. Onun yerine pek çok ide var. atom/io. Textmate gibi. Çok seçeneğin var.
ACKGZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
proteusda yok
Hymelanos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Notepad ++ maalesef macOS'da yok. Alternatif araçlar (bracket, atom) gibi programlar var.
mustafaysn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sorun yaşayacağını zannetmiyorum. Fakat geliştirme için kullanacaksanız pro alın. air ile sorun yaşarsınız.
ve bulabilirseniz flash diski minimum 256 gb olmasına dikkat edin.
128 gb modellerinde 2 ayda bir belleğim doldu dosya temizleyeyim muhabbeti yaparsınız.
hayırlı olsun şimdiden.
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bilen, kullanan ya da programı bulabilecek olan var mı acaba?

Özellikle şu program lazım: Advanced Design System(ADS) mac versiyonu