Merhaba, Arkadaşlar yaklaşık 2,5 Ay önce tedarikçimden cihaz satın aldım elime yeni geçti ve ihtiyaçtan dolayı 1 adetini satıyorum. ilgili arkadaşlar benimle iletişime geçerse sevinirim.
Cihaz bilgileri burada..

Modem marka : Bitmain Antminer

Serisi : S9

Kazım gücü : 14 Th's

Power dahilmi fiyata. : Evet 1 Adet power dahil

Kapalı Kutumu Sıfırmı : Evet kapalı kutu ve sıfır cihaz.

Cihaz garantisi varmı. : Evet var 180 gün herhangi bir problemde değişim garantisi veriyor tedarikçim.

Cihaz Hemen teslimmi : Evet hemen teslim. Şuan benim 2. cihazım kargoda bana geliyor diğeri tedarikçimde direkt o gönderecek. Başına birşey gelmesin diye almadım.

Telegramda grubumuz var cihazı satın alan kişiyi gruba dahil ediyorum..

Fiyat : 19,500 TL / Fiyatta azda olsa pazarlık payı vardır..
Sözleşme imzalanarak para transferleri yapılabilir. Ben bu 2 adet cihazı alırken tedarikçim ile aramda sözleşme imzaladım aynı sözleşmeyi sizinlede imzalaya bilirim. Kimseyi dolandırma gibi bir düşüncem yok cihaz alıp bekleyeceginize gümrük işlemleri vs herşeyi sıkıntı hazır temiz şekilde duruyor. Al ve Kullan mantığı yazan çok oluyor fakat fiyat bu biraz olsun pazarlık yaparım lakin bana kalkıp ROİ Seviyesinden vb şeylerden bahsetmeyin. Bitcoin fiyatı yükselirse kazançta artar düşerse kazançta düşer. ROİ Seviyesi bugün böyleyse yarın dahada kısa olacak. ROİ Seviyesini kazandırdığı parayı bahane eden arkadaşlar varsa hiç satın almasın muhalefet'te olmasın.

Aylık 1100 TL kazancı var 350 TL elektirik gideri var / Bu oran bitcoin fiyatı düşük oldugu için bu şekildedir. Bitcoin 14 Bin dolar olursa ÖRN : Kazanç elektirik gideri çıkınca 2200 TL olacak. Mantık işi hesap kitap işi..
Garantiden bahsedecek olursam. Garanti tedarikçim tarafından veriliyor. Sözleşmede 180 gün yazıyor. Tedarikçim bugüne kadar bir çok ürün sattı değişim yaptıgınıda gördüm lafının arkasında ticaret adamıdır.
Detayları. Ciddi düşünen arkadaşlara özelden telefon numarası gönderecegim. Oradan devam edelim..