tolgasen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostum bakanlık açıkladı hala bi umut yönetim bunu dedin diyorsun. Kusura bakma müstehak size 😂

https://www.sikayetvar.com/ciftlikbank

İhtar cekmis bunlar da 1 saatte paraları geçmiş hesabına demi. Guzel uyutuyorlar seni
1. Heralde batsa yada benzeri bi olay yaşansa sevinicekmişsin gibi bi halin var. Karakter olarak iyimser bi arkadaş olsaydın bu şekilde zaten yorum yapma gereği de duymazdın diye düşünüyorum neden diceksin. Bu Sistemin 500 bin e yakın kullanıcısı var etkisi ailelerle beraber 1.5 milyondan fazla insan yapar buradan çıkabilicek problemleri düşünmek dahi istemiyorum onu geçtim 250 ye yakın şubesi var bu firmanın.

2. Kendinden bilirsin Türk insanın ne kadar zeki olduğunu parasını daha çabuk alabilmek için şikayetvar.com a ihtar çektiği gün şikayet bırakan insanlarla dolu.

3. Beni uyutsunlar problem yok 10 ayda yaklaşık 120 bin TL ana para hariçi cebime para koydum o yüzden bana lütfen bişey anlatma

kayabatuhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Abicim yeter bırakın çiftliğide tavuğunu da oyununu da yeter da yeter inanmayın yoluyorlar da sizi valla yeter yazık günah paranıza biri parasını kurtardı diye birbirine anlata anlata ne hale getirdiniz
3 . Madde senide ilgilendiriyor