Kiraya vermektense satın almak bence en mantıklısı. Zaten kafe işleten birinin sistemi kurabileceğini de düşünüyorum. Zor değil en nihayetinde.
Sisteme gelmeden önce, gerçekten istanbul ( ilçe belediyesi ) 3MP ve İP diye şart koştu mu ? Yani MP değerine kadar bunu istedi mi ? Hayretler içerisinde soruyorum da. Bizde bu yok çünkü.
İP Kamera + DVR olarak satış internette fazlasıyla mevcut ve uygun fiyatlara var. Ayrıca piyasada satılan neredeyse tüm ürünlerin menşeisi aynı olmakla birlikte, üzerine etiketini yapıştıran " xx Markası " diyor. Alırsanız Samsung, LG alın dicem ama o paraları da vermeye değer mi ? Şahsımca ihtiyacınıza göre hayır.
Sıradan garantisini veren bir firmadan satın alsanız da hayli hayli işinizi görecektir. Şahsi görüşlerim. Bol kazançlar.
Üstad ben kendim alıp kurmuştum. İnternet kafelere ilişkin ne hükümler var bilseniz... Az kaldı kapattıracaklar her yeri zaten devletle baş edemeyip kapatıyor herkes yapacak birşey yok. Bİr 3mp kamera ve kayıt cihazını 1.5 2 ye satıyorlar yazık günah.