Merhaba arkadaşlar , sizlere "Neden R10 ?" sorusunu sorarak biraz eğlenelim istedim.
[B]R10.net ile tanışmam yaklaşık 2011 yılında olmuştu.Ne yazık ki eski hesabımın hiçbir bilgisini hatırlamıyorum. Uzun bir dönem hacker'lik yaptığım için sonunda belamı bulduğum zamanlara denk geldi, bir gün baktığımda polisler gelip bilgisayarlarımı toplamıştı ve o mahkeme yıllar sürdü bitene kadar hiçbir zaman bilgisayara oturmadım son 3-4 aydır tekrar bu platformlara atılmaya ve kendimi web tasarım , kodlama yönünde geliştirmek istedim. Aklıma bir anda R10 Geldi, ilk zamanlar alışamadım fakat 1-2 hafta sonra ortamın samimiyetini güvenilir kişilikleri görünce evde dahi olmasam telefonda 1 saatte bir açar gündemi takip eder yardım edebileceğim konulara el atar oldum. Yaklaşık 7-8 kişi ile kısa bir sürede çok güzel , sorunsuz alışverişler yaptık. Herkes kendi yarasına derman bulmak haricinde başkalarının da yaralarına derman bulduğunu gördüm , "kardeşim para felan lazım değil sen yeter ki işini yetiştir" gibisinden konuşmalar da gördüm bu yüzden iyi ki varsın R10.