Arifap adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
samimiyetin ve cevabın için çok teşekkür ederim. Aynen durum bahsettiğin gibi. Ofisi yeni yaptırdım çalışma ortamını gün içinde paylaşacağım inan telefondan bilgisayara resim atmaya dahi eriniyorum şu anda. Sabahtan beri telefon çalıyor hepsine katıksız cevaplamak zorundayım ve şu anda yapılacak 4 tasarım var kadınlar günü ile alakalı. Diğer işleri kim yapacak her gün aynı döngü oluşuyor. Eleman alayım diyorum inan çok büyük sıkıntı egoların ıtatmin edip çalıştırabilmek daha önceleri denedim olmuyor abi. Bana bi iş olmaz dedikerinde çıldırıyorum hele hele daha önceleri yaptığım bir işi olmaz diyerek kabul etmiyorsa. Bu yüzden eleman alma taraftarı değilim. Bu iişin altından kalkacaksam yine ben kalkacağım biliyorum ihtiyacım olan şey motivasyon ama şu anda bende yok maalesef.
Çalışma ortamındaki değişikliği yeni yaptıysan ve seni heyecanlandırmıyorsa o değişikliği yeniden yap. Yap ama yaptırma kendi emeğin olduğunda şevkin artacak.
ek olarakta : Duş sonrasında doğrudan farklı konularla ilgilenmeden pc başına geçebilirsin. ( Genellikle yemek sonrası çok fazla çalışmak istemeyiz, hatta çalışmayız kaçmaya yeltenecek konular bakar onlara inanırız. )