mehmetarik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İzlediğim belseli arattım ama bulamadım. Yemekleri çorba şeklinde yersen midede farklı birşey oluyormuş, bilimsel açıklaması var. Ama bilimselliğini bir kenara bırakırsak ben faydasını görüyorum. Seni acıktırmıyor. Ben 2 aya yakındır sadece günde 3 tabak çorbayla besleniyorum. Hiç acıkmadım, doyuruyor, uzun süre tok tutuyor. Bol bol da tere, roka ve maydanoz yiyorum bol limonlu, zeytinyağlı. Beslenme şeklim günde 3 öğün çorba.
Haşlanmış nohutu mutfak robotunda çektiriyorsun, robot yoksa ezersin kepçeyle. Sonra soğan, salça vs de robotta öğütüyorum. İçine kaynamış su katıp pişiriyorum. Oluyor sana çorba. Bu şekilde yani. Normalde ben bir öğünde 2 tabak nohut, 1 tabak pirinç pilavı, yanına tatlı, 1 kase yoğurt, 1 ekmek ( sulu yemek varsa 1.5 ekmek ) yerdim de doymazdım . 2 saat sonra üstüne bir de döner yerdim. Ama bu sisteme başladım. İlk günden itibaren hiç acıkmadım. Kilo vermek için bir motivasyonum yok, tok tutan şey psikolojik değil yani.
8-9 kilo verdim. Şuan pantalon belimden düşüyor, kemere 1 delik daha açtım. İç çamaşırların bedenini bile düşürdüm. 8 kilo bile inanılmaz farkettiriyor.
tuaf işte böyle şeyler okumak için açtım konuyu. Şimdi üstad diyelim nohut bulgur plavi yemek istiyorum nohutu bulguru robota atacağım çektirdikten sonra salça vs atacağım sonra sıçak su ile karıştırıp içeceğim doğrumu anladım siz bi ara yaparken bi video çekin bence youtubeye atın baya izlenir hemde bizde görürüz