Forumda birçok konuda arkadaşların yaşadığı hastalıkları okuyorum.Bu konular arttı dikkatinizi çekmiştir.Şimdi sizlere kendi deneyimlerimden biraz bahsedeceğim.
34 yaşındayım uzun zamandır internet işlerimden kazanç sağlıyorum.Bu zaman içerisinde bende sağlığıma dikkat etmiyordum.Birkaç kez panik atak geçirdim 2 sene önce onla uğraştım 1 sene ilaç kullandım çok şükür tekrarlamadı.Sonrasında aynı düzende devam ettikçe birçok rahatsızlık başladı sürekli ağrılar oluyordu vücutta ve sebebi bulunamıyordu.Vücut ağrı yapıyor bir ağrıyan bölge oluyor o geçiyor başka bir yer ağrımaya başlıyordu. böyle yaşadığınız düşünün.Doktorlarda bir şeyin yok diyor sürekli.Yaşadığınız problemler size bir uyarıdır.Yanlış şekillerde yaşayıp vücudumuza psikolojimize zarar veriyoruz.
EN ÖNEMLİ SEBEP HAREKETSİZ YAŞAM sonrasında vitamin eksikliği yaşıyoruz.Sebebi şu yediğimiz içtiğimiz gıdalar artık eskisi kadar vücuda gerekli olan vitamin ve mineralleri sağlamıyor.Sigara alkol tüketiminiz var ise bu çok daha fazla eksikliğe yol açıyor.Aile sağlığı merkezlerinde ücretsiz olarak kan tahlili yaptırabilirsiniz.Vitamin değerlerinize baktırın ve takip edin.Düşük değerlerde olanları yükseltmeye çalışın.
Bunları yaptıktan sonra ağrılarım geçti ve psikolojim daha iyi bir hale geldi.
Para kazanmak için sağlığınızdan olmayın sağlık en büyük zenginliktir.