MjBolubeyi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1-Hocam bir yerlerde cevaplamıştınız sanırım bunu ama aradım bulamadım, eminde olamadım. Web adsense hesabı satın alsak, kurallara, politikalara uyan youtube kanalı ekleyebilir miyiz?
2-Ciddi ve uzun vadeli bir kanal projemiz var ancak adresimizle pinlenmiş hesap ban yedi 3-4 yıl önce, bu sebepten hesap satın almayı düşünüyoruz, farklı bir adres maalesef mevcut değil. Satın alım işlemini uzun vadede sağlam buluyor musunuz ve bu konudaki bilgilerden başka tavsiye edeceğiniz detaylar var mı nelere dikkat edelim ?
Şimdiden teşekkürler birde ayrıca teşekkürler bu amme hizmetiniz için
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim 12 yıllık internet serüvenimde olabildiğince bazı şeyleri ücretsiz aktarmayı tercih ediyorum. Sorularınızın cevaplarına gelecek olursak;
CEVAP-1) Web adsense hesabınızı YouTube kanalınıza bağlayabilirsiniz ama YouTube adsenseyi web olarak kullanamazsınız.
CEVAP-2) Alacağınız kanalın oluşturulduğu tarihten şimdiye kadar ödeme aldığı zamanlar, ihlaller ve uyarılar aldı mı ona bakılmalıdır bunlarda bir sıkıntı yoksa, sıfırdan bir adsense gibi temiz bir hesapsa sorun olmaz.