Caxing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bazı oyun motorları diyor ya misal sadece motoru tanıtmak yerine, unity3d diyelim yanına 2-3 tane de oyun görseli koyun bununla yapılan oyunlar diye,sonra diğer motor ile yapılan oyunlar diye biraz ayrıntılı yapın o kadar da uğraştırmazlar gibi başlıklar basit olmuş
son başlığı bir kaç oyun şeklinde yapmayı planlıyorum oyunun resmini koyucam yayıncısı kullanılan oyun motoru bide dili dicem

Onur89TR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
FIFA 16'dan 17'ye geçişte nasıl farklılıklar oldu onunla ilgili -PowerPoint sunumu ise videolu, veya- birkaç ekran görüntüsü koyabilirsin.
malesef okadar detaya giremem süre kısıtlı 10 dakikadan az olacak fonksiyonlarında 3-4 tane fonksiyonu anlatmayı planlıyorum

Bink adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Basit oyun motorları ile yapılan büyük ses getiren oyunlara değinebilirsiniz. Örneğin Game Maker ile yapılan Hotline Miami oyunu. Bunun dışında Construct 2 oyun motoruna da değinebilirsiniz. Bunlarla yapılan birçok popüler oyun bulunuyor.
son başlık yapıp bir kaç oyunu tanıtmayı planlıyorum genel olarak oyun motorunun içeriği ile ilgili bilgi lazım