Yazdıklarınızın bir kısmına katılıyorum tamamına katılmıyorum nedenlerini aşağıda yazıyorum,
Gelişmiş ülkeler olarak bahsettiğimiz ülkeler değilmi yıllardır petrol için, maden için insanları öldüren, ortadoğuda şuan bıle her dakika başı bomba atan. Bu bombaların dünyaya ne kadar zarar verdiğini tahmin ediyorsunuzdur düştüğü yerdekı insan o an ölüyor fakat havaya bıraktığı gazlar bizleri burada süründürüyor.
Yediğimiz sebzelerin tohumlarını israil satıyor genetik yapısını bozarak ektiğin bir domatesin tohumlarıyla bir sene sonra tekrar yetişmiyor. bunu neden yapıyorlar PARA için yani tekrar satmak için,
Dünyada en çok suç işlenen ülke abd dir, abd de 1 günde işlenen suç oranı diğer ülkelerde 1 ayda işlenmiyordur bunu araştırabilirsiniz, duvarın arkasını görmeden ön yüzüne aldanmayın.
Gelişmiş ülke olmaya karşı değilim yalnış anlaşılmasın fakat sadece kendi vatandaşını insan olarak gören ve diğer insanları köle ve ölmeyi hak ediyor olarak niteleyen gelişmiş ülkelerdir, Dünyaya en çok zararı verende onlardır.
Belki kızacaksınız ancak, insanların kabul etmek istemediği gerçekleri yazıyorum.
Ek olarak bana katılmanız yada sizi ikna için yazmıyorum, sadece fikrimi belirtiyorum.
Herkes kendi toplumunu düşünmek zorundadır, diğer insanların hiç bir önemi yoktur.
Duygusal düşünüyorsunuz, devlet yönetiminde duygulara yer yoktur.
Kısaca şu şekilde tarif edeyim;
Adına insanlık dediğimiz bu düzen kurulmamış olsaydı, şu an yaşayan insanların %90'i asla yaşayamazdı.
Genellikle zayıf insanların şikayet ettiği bu sistem, aslında zayıf insanları koruyor.
Bu sistem olmasaydı, zayıf insanların genleri, gen havuzundan çoktan temizlenmiş olacaktı.
Doğada güçlü olan hayatta kalır zayıflar ölmeye mahkumdur.
Zayıf genlerin, gen havuzundan temizlenmesi gelecek nesillerin garanti altına alınmasıdır.
Gen havuzu konusunda Adolf Hitler'in geçmişteki yaklaşımlarını, yaptıklarının bu güne olan faydalarını okuyabilirsiniz.
Farkındaysanız her geçen gün tüm dünyada zeka gerilemesi yaşanıyor, bunun nedenlerinden biri evrim seviyesi düşük, zayıf genlere sahip olan bireylerin üremesine ve gen havuzunda yer almasına izin verilmesindendir.
ABD'deki suç'dan bahsetmişsiniz yanıt vereyim;
Doğru
İnsandır suç işler. Sorun buna susan devlettir. ABD'de evet suç çok fazla ama cezalar da çok fazla, ve kimseyi kayırmıyorlar.
Siz ABD hapishanelerindeki insanların durumunu biliyormusunuz? Hepsi biz unutulmuş insanları diyorlar, bir giren bir daha çıkamıyor.(Suça göre değişiyor tabi)
SUÇ İŞLERSEN SENİN HAYATINI KAYDIRIRIM, SENİ YOK EDERİM DİYOR.
İsmi lazım değil bazı ülkelerde ise 9 yaşındaki kıza/
erkeğe 50 kişi tecavüz ettikten sonra "bir sor neden tecavüz ettik" denilebiliyorsa ve bu kişiler ceza almıyorsa, suçlu 9 yaşındaki kız çoğu çıkıyorsa o ülkede sorun var demektir.