Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık son 3 aydır bende bunaltı, baş ağrısı, mide bulantısı, denge kaybı, baygınlık hissi vs. gibi rahatsızlıklar vardı. Ne yaptıysam ne ettiysem geçmedi. Dahiliye, nöroloji ( 2 kez ), fizik, göz ve birkaç kez acile gittim. Gözde astigmat çıktı gözlük verdi doktor baş ağrım ve denge kaybım azaldı ama devam etti.
Dün iş yerinde fenalaştım acile gittim. Acilde resmen beni check-up yaptılar. (Ekg, tomografi,tam kan testi, akciğer röntgeni). Bunlar dada bir problem çıkmadı. Nöroloji doktoru daha önce söylemişti dünde acilde doktor psikiyatri bölümüne gitmememi söyledi.
Bugün psikiyatri bölümüne gittim son 3 aydır sebep olabilecek durumları anlattım bana Prozac yazdı ve her hafta 1 saat seans verdi. Bu ilacı 6 ay kullanacakmışım. Direkt söylemedi ama anti-deprasan bir ilaç sanırım internetten okuduğum kadarıyla.
Herkes bir kafadan birşey yazmış forumlara/sözlüklere kimisi çok memnun iyileştim diyor kimisi daha kötü oldu diyor.
Benim şikayetim bu hastalık mevzusu arkadaşlarla gidip bir yere oturamıyorum bunalıyorum bayılacak gibi oluyorum. Ciddi anlamda rahatsız olmaya başladım bu durumdan. Umarım bir çözümü olacak diye düşünüyorum.
Bende de aynısı var hatta daha beteri var bazen öyle bir hal alıyor ki bunaltıdan ciğerim patlayacak gibi oluyor . Emin ol ki sanki madde kullanıyorum o hal alıyor acaba çok fazla pc başında vakit geçiriyorum ondan mıdır bilmiyorum . Sizde nasıl bir etki oldu ne oldu acaba tam olarak ilerleme var mı gerçekten bende işin sonu kötüye gidiyor artık kaldıramıyorum