Daha site adı bile belli değil hocam

site açılınca düşünürüz tabi bunları. Yalnız yahu backlink macklink paravan blog değil de makale sayısını arttirsam aynı makaleleri başka 3-4 sitede spinleterek yer versem ve bunlara esas sitenin linkini eklesem ve bu linkleri günde 50-60 kez tıklayarak esas siteye gitsem, ve bunu yaparken vpn kullanıp her seferinde farklı bir iple yapsam nasıl olur sizce
Esas siteye linkleme işleminde ideal zamanlama büyük önem taşır. Dediğiniz şekilde tıklama ise zarar verme riski bulundurur. Biz linklemeyi arama motorunun otorite paylaşımı yapması için yapıyoruz. Arama motorları o linkten giden hiti pek önemsemezler

. Makale sayısını 60a çekebilir ve benle iletişime geçebilirseniz boşluğum olması halinde size arama motorlarının paravan olduğunu ruhunun bıile duymayabileceği tercihinize göre 5-6 sitelik bir pbn kurabilirim. Yazılarınıza paylaşım planı ayarlayabilir ve paravan bloglarınız için de link inşasında yardımcı olarak güzel bir başlangıç yaptırabilirim

. Bunlar yanında anahtar kelime analizi ve rakip analizini de hediye ettirir.
Normalde böyle reklam içerikli gibi mesajların rahatsız edebileceğini düşündüğümden atmak pek huyum olmamıştır ancak ihtiyacınız olduğunu düşündüğümden yazdım. Bu hizmetleri zaten piyasada ücretsiz bulabilmeniz imkansız olduğundan yardımcı olmak istedim.
Kati surette reddetmeniz beni üzmeyecektir

. Ben yine elimden geldiğince yardımcı olurum.