Plaka sahibi kullanıcı olsa olabilir. Devlet makam sahipleri vs. direk yollarlar size plakaları sisteme dahil etmezsiniz o plakaların yazımı boşluklu veya küçük büyük harf vs. yasaklarsınız. Sistemin otomatik filtrelemesini sağlarsınız böylece devlet adamlarını işin içinden çıkarmış olursunuz. Tabi bunu da yapabilmek iiçin uygulamanın baya tutması ve bu ihtiyacı doğurması gerekir. Kullanıcılara gelirsek Çok basit ya sahip değiştiğinde sahip değişikliği bildirisi olsun mesela o plakanın sahip değişikliği menüsünde göze çarpsın. Böylece hangi tarihte kim kullanırken böyle olaylar yaşandığı apaçık belli olur.

Yani ben bu uygulama tutmuşsa bir araba aldıktan sonra plakasını sorgulatırım. Bakarım bir sürü kötü yorumlar vs. var. Sizinle iletişime geçer arabanın yeni sahibi olduğumu kanıtlarım. Yorumlar kaldırılmasın veya kaldırılsın derim. Sahip değişikliği menüsünde Yeni sahip - tarih- Alta__007 gibi bi değişiklik olur. Peki bunu insanlar neden yapsın derseniz. Kardeşim yani bir insan girip ekşi sözlükte niye içerik paylaşır ? O paylaştıkça ekşi sözlük kazanır ? Bu toplum algısı ve bir çok şeye göre değişir. Uygulama tutmuşsa bende önem veriyorsam 10 dk lık iş. Yaparım keyfime bakarım.

Ha bilmeyen için de arkadaşı eşi dostu uyarır. Bak şu uygulama çok popüler senin plakanda şu yorumlar var, arabayı yeni aldın sahipliğini doğrula değiştirsinler. Önceki yorumların senin kullanımına ait olmadığı bilinsin.

Bunları niye yazdım, yahu çözülür fikir güzelse çözülür her şey. 2 dk bile düşünmeden aklıma bir sürü şey geldi. Bir de düşünüp taşınıp hesaplayarak + sını - sini yaparsanız. Çok tutar uygulama. Ben şahsen bir kafede otururken yolun ortasına park edip gelip arkadaşıyla sarılan trafiği birbirine katan hatunun plaka yorumlarında ne yazıyor merak ederim mesela Ya da bir denyonun Bence güzel profesyonel bir güncelleme ve 1 aylık reklamla alır başını gider. 1 aydan sonra reklamını kullanıcılar yapar sağa sola