başarılı satışlar diliyorum kardeşim ancak birkaç tavsiyede bulunmak isterim eğer rahatsız olmazsan olursa çok özür dilerim verdiğim rahatsızlık için lakin bende satın almak isterim seninde başkalarına satabilmeni isterim programın fiyatı makul ancak fiyatı ellemeden diyeceğim özellikleri eklemen hem senin hem bizim yararımıza olur.
Program tek tıkla yapsın her işlemi isim soy isim cinsiyet belirttikten sonra sırayla gitsin bunu zaten yapıyor ancak mail onayıda yapsın piyasada yapanlar var isim vermeyeceğim o piyasa türkiye piyasasında değil senin yapman büyük bir adım olacaktır. Her profil için birde profil düzenlemesi yapsın profil resmi memleket girişi vesaire gibi ve her profil ile 20 arkadaşlık isteği göndersin bu sayede kapanan hesaplar bir tarafa ve 20 arkadaş eklendiği halde kapanmayanlar diğer tarafa alınsın bunların düzenli bir metin belgesi yada excel dosyası oluştursun sabah uyandığımızda bakalım ki bir sürü hesap kaydetmiş işte bunu yaptığında hocam bu program patlar
mail onayi mevcut ama suanda facebook kullandim siteyi engelledi bu gece veya yarin gece güncelleme gelicektir. Dediklerini güncelleme ile getirmeye çalişicağim